Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ-Βασιλεία

Το κλίμα ήταν βαρύ. Οι φονικές πυρκαγιές στην Αττική έβαλαν το ποδόσφαιρο σε δεύτερη μοίρα.
Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ-Βασιλεία

Με τις σκέψεις όλων να βρίσκονται στα θύματα και τους πληγέντες ο Δικέφαλος έκανε πρεμιέρα στην νέα σεζόν με νίκη επί της Βασιλείας, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης. Το PAOK TV έχει το παρασκήνιο της αναμέτρησης.

Η αρχή έγινε με την υποδοχή της ομάδας από τον λαό του ΠΑΟΚ, αλλά και τον πρόεδρο, Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος συνόδεψε το λεωφορείο στο γήπεδο και χαιρέτησε όλα τα μέλη της αποστολής πριν την μάχη κόντρα στους Ελβετούς. Ακολούθησε η πρώτη βόλτα στο γήπεδο, η συνάντηση του Κώστα Δημητρίου με τους παλιούς του συμπαίκτες και το ζέσταμα.Το παιχνίδι ήταν αφιερωμένο σε εκείνους που δοκιμάζονται στην Αττική.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παραχώρησε όλα τα έσοδα του αγώνα, ως μία πρώτη βοήθεια στους πληγέντες, ενώ πριν την αναμέτρηση κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των νεκρών.Στο αγωνιστικό κομμάτι ο ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικός.

Έχοντας την στήριξη της ασφυκτικά γεμάτης Τούμπας, με τον λαό του Δικεφάλου να δημιουργεί εξαιρετική ατμόσφαιρα, πέτυχε δύο πανέμορφα γκολ, ατύχησε να δεχθεί ένα σε μία ανύποπτη φάση, αλλά έχει πλέον τον πρώτο λόγο για την πρόκριση με ένα ξεκάθαρο προβάδισμα.Η κάμερα του PAOK TV βρέθηκε στην έδρα της ομάδας και κατέγραψε όλο το παρασκήνιο του αγώνα, το οποίο σας παρουσιάζει σε ένα απολαυστικό βίντεο.

Δείτε το ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...