Ότι σπέρνεις θα ... θερίσεις!

Αναγκαζόμαστε για 2η φορά από τη μέρα που ανέλαβε την ΠΑΕ, να γράψουμε δυο λόγια στον Ιβάν Σαββίδη!
Ότι σπέρνεις θα ... θερίσεις!

Η πρώτη ήταν όταν -χωρίς να γνωρίζει τι εστί αφραγκούζος- είχε μαζί του εκείνα τα απίστευτα πάρε δώσε στον τελικό του 2014 και η δεύτερη είναι σήμερα! Ο σοφός ελληνικός λαός χρησιμοποιεί συχνά στα λόγια του τον τίτλο του κειμένου!

Ο ΠΑΟΚ αυτό το καλοκαίρι κατάφερε και πήγε τον όρο, προγραμματισμός ποδοσφαιρικής ομάδας σε μια άλλη διάσταση! Ήρθε ένας παντελώς ανίκανος -όπως αποδείχτηκε προπονητής- με την υπόδειξη κάποιου γύρω από την ομάδα του οποίου η άποψη με κάποιον τρόπο "πέρασε" και φτάσαμε στην αντικατάστασή του και στο σημερινό βράδυ - ντροπή στην ιστορία του Συλλόγου!

Είδαμε να περνούν 55 μέρες μεταγραφικής περιόδου χωρίς η ομάδα να ενισχύεται μεταγραφικά, μια ανάγκη που την βλέπουν ακόμη και οι τυφλοί, εκτός από τους αρμόδιους! Φτάσαμε 7 μέρες πριν το τέλος των μεταγραφών, ο ΠΑΟΚ ενισχύθηκε ελάχιστα και μόλις σήμερα ανακοινώθηκε ο Μαροκινός, ο οποίος θα έπρεπε να είχε ήδη ενσωματωθεί στην ομάδα και να παίζει στη Σουηδία, αν θέλαμε να περάσουμε στους ομίλους.

Όλο το καλοκαίρι το σύμπαν φώναζε πάρτε παίκτες, κάτι που δεν έγινε σε καμιά περίπτωση  στον βαθμό που έπρεπε και έτσι φτάσαμε στο σημερινό σκηνικό! Θα ήμασταν αχάριστοι αν δεν αναγνωρίζαμε την τεράστια προσφορά του στον Σύλλογο, το έχουμε πολλάκις αναφέρει από τη σελίδα, όμως για το σημερινό χάλι του ΠΑΟΚ οι ευθύνες ΚΑΙ οι δικές του είναι πολλές! Τόσο σε επιλογές προσώπων, όσο και σε έγκαιρη μεταγραφική ενίσχυση...

Διαβάστε ακόμη...