"Το χειρότερο δυνατό σενάριο" (vid)

Ο τεχνικός του Δικεφάλου μίλησε για τον άκρως εξευτελιστικό αποκλεισμό από την Έστερσουντ...
"Το χειρότερο δυνατό σενάριο" (vid)

Αναλυτικά ο Ράσβαν Λουτσέσκου τόνισε:

Για το παιχνίδι: «Είναι η χειρότερη κατάσταση, και για εμένα, είναι το χειρότερο δυνατό σενάριο. Δεν περιμέναμε να χάσουμε την πρόκριση. Αυτή είναι η πραγματικότητα, θέλαμε να κάνουμε ένα διαφορετικό παιχνίδι σήμερα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ο αντίπαλος κυριάρχησε, είχε περισσότερη δύναμη και ενέργεια. Το λάθος μας ήταν πως όταν κερδίζαμε τη μπάλα, τη χάναμε αμέσως. Τις στιγμές που κρατήσαμε τη μπάλα κάναμε κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις. Το πρώτο γκολ χάλασε τα σχέδια μας, είχαμε κακή τύχη γιατί ήταν ξεκάθαρο οφσάιντ, έδωσε όμως μεγαλύτερη επιθετικότητα στην Εστερσουντ.Δύο γκολ που δεχτήκαμε με τον ίδιο τρόπο χωρίς να εχουμε ενέργεια να σταματήσουμε τα σουτ. Ξέρω ότι είναι μια δύσκολη περίοδος, αλλά από αύριο πρέπει να κάνουμε μια επανεκκίνηση».

Για τις δηλώσεις του αμέσωσ μετά τη λήξη του αγώνα: «Το είπα ξεκάθαρα, το κομμάτι της φυσικής κατάστασης τους έδωσε δύναμη και ενέργεια να αντιδρούν οδηγώντας μας να χάνουμε τη μπάλα».

Για την αγωνιστική νοοτροπία του ΠΑΟΚ: «Είναι θέμα της φιλοσοφίας μου, αλλά δεν είναι κάτι που μπορείς να περάσεις από την... μία μέρα στην άλλη. Τα τελευταία χρόνια, ο ΠΑΟΚ είχε πρόβλημα όταν έπαιζε εκτός έδρας, δυσκολευόταν. Κάποιες στιγμές, όταν ήταν στα ίδια επίπεδα φυσικής κατάστασης, μπορούσε να το ελέγξει με την ποιότητα του. Δεν είναι δικαιολογία αυτό που λέω, αλλά η πραγματικότητα».

 Για την φυσική κατάσταση του ΠΑΟΚ και της Έστερσουντ: «Δε θέλω να κάνω σύγκριση, απλά η αντίπαλη ομάδα ήταν καλύτερη σε φυσική κατάσταση. Δεν είναι εύκολο, έχοντας τις 9-10 μέρες να δουλέψουμε. Από εδώ και πέρα, θα έχουμε λιγότερα παιχνίδια για να βελτιωθούμε σε αυτό το κομμάτι και θα προσπαθήσουμε για αυτό».

Για τυχόν έλλειψη προσωπικότητας στην ομάδα : «Συμφωνώ ότι είναι πρώτα από όλα δική μου ευθύνη να το διαχειριστώ. Η αλήθεια είναι ότι όταν η ομάδα έχει καλά αποτελέσματα, έχει και αυτοπεποίθηση. Όταν συμβαίνει το αντίθετο, όταν δεν υπάρχουν δηλαδή τα ανάλογα αποτελέσματα, τα πάντα τότε μπορούν να διαλυθούν. Είναι μια δύσκολη περίοδος, την οποία σε κάθε περίπτωση, πρέπει να ξεπεράσουμε άμεσα. Εγώ είμαι ο πρώτος υπεύθυνος σε όλο αυτό και μετά οι παίκτες». 

Για την αλλαγή του Μπίσεσβαρ: «Από την αρχή, είχαμε χάσει το κέντρο, ο Μπίσεσβαρ έκανε μεγάλη προσπάθεια όσο αγωνίστηκε, αλλά χωρίς να έχει την αποτελεσματικότητα που είχε σε άλλα ματς. Δε μπορούσαμε να κρατήσουμε τη μπάλα, ειδικά μετά το 60′ και ήθελα έναν παίκτη που θα μπορούσε να τρέξει».

Για τις μεταγραφές: «Σίγουρα υπάρχουν κάποιες συζητήσεις κι ελπίζω να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος. Ξέρω ότι είναι ότι είναι δύσκολη στιγμή για τον κόσμο του ΠΑΟΚ, για εμάς και για τη δουλειά μας. Δεν είναι η στιγμή για να κρίνουμε τους παίκτες. Σε αυτή τη στιγμή, δεν ήταν δικό τους λάθος...».

Διαβάστε ακόμη...