Όλα για την πρόκριση στη Σουηδία!

Για τα play offs του Europa League, α Δικέφαλος αντιμετωπίζει σήμερα (24/8) το βράδυ, εκτός έδρας τη σουηδική Έστερσουντ ...
Όλα για την πρόκριση στη Σουηδία!

Ο Δικέφαλος, έχοντας αποκτήσει αβαντάζ πρόκρισης μετά το 3-1 του πρώτου αγώνα της Τούμπας, θέλει το αποτέλεσμα που θα του δώσει το δικαίωμα να βρεθεί στην αυριανή κλήρωση των ομίλων του Europa League. Με 400 οπαδούς στο πλευρό του θα προσπαθήσει να ξεπεράσει το εμπόδιο των επικίνδυνων Σουηδών, σε μια αναμέτρηση που θα γίνει σε γήπεδο με συνθετικό χλοοτάπητα και με θερμοκρασία πολύ χαμηλότερη από αυτήν της Ελλάδας. Το 3-1 είναι ένα επικίνδυνο σκορ σε τέτοια ματς και η προσοχή όλων πρέπει να είναι στο 100%. Περιθώριο για εφησυχασμό δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20:00, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον OTE Sports 3, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μιλώντας για την αναμέτρηση, μεταξύ των άλλων επεσήμανε:  

"Σε κάθε περίπτωση και χωρίς να θέλω να μπω σήμερα σε τακτική ανάλυση, θέλουμε να ελέγξουμε το παιχνίδι είτε έχουμε την μπάλα είτε όχι. Να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην σκεφτόμαστε το αποτέλεσμα της Θεσσαλονίκης, αλλά αυτό το αποτέλεσμα αυτό θα αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού της Έστερσουντ, γιατί θα οδηγηθούν να πάρουν ρίσκα. Θα προσπαθήσουν να μας βάλουν υπό πίεση από την αρχή, αλλά θα πρέπει να είμαστε έξυπνοι και υπομονετικοί για να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις. To 3-1 του πρώτου αγώνα μας έδωσε αυτοπεποίθηση, αλλά ξέρουμε πολύ καλά πως το παιχνίδι εδώ θα είναι διαφορετικό. Ξέρουμε το στιλ της αντίπαλης ομάδας και θα πρέπει να προσαρμοστούμε στις συνθήκες και να είμαστε έτοιμοι για τη μάχη"

Στην 20μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Λέοβατς, Κωνσταντινίδης, Πούγγουρας, Βαρέλα, Κρέσπο, Μαλεζάς, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Κάτσε, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Κάμπος, Ενρίκε, Λημνιός, Μακ, Πρίγιοβιτς, Κουλούρης. Απόντες οι Κάνιας, Λεβέκ και οι τραυματίες Μυστακίδης - Γλύκος.

Στο αρχικό σχήμα, ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου αναμένεται να ξεκινήσει με τους Ρέι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα Μάτος - Κρέσπο - Βαρέλα - Λέοβατς, αμυντικά χαφ οι Τσίμιροτ - Σάκχοφ, μπροστά τους οι Μακ - Μπίσεσβαρ - Κάμπος και στην κορυφή της επίθεσης ο Πρίγιοβιτς, σε ένα 4-2-3-1.

Όσον αφορά την Έστερσουντ, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κεϊτά, στην άμυνα θα αγωνιστούν οι Μουκίμπι, Παπαγιαννόπουλος, Πέντερσεν και Βίντγκρεν. Στο κέντρο Νούρι, Μπαζιρού, Έντουαντς και Κπόζο. Επιθετικό δίδυμο οι Μπόγιανιτς-Γκόντος, σε ένα καθαρό 4-4-2.

Ο Πολωνός διαιτητής Πάβελ Ρατσκόφσκι θα διευθύνει την αναμέτρηση στη Σουηδία. Συνεργάτες του θα είναι οι συμπατριώτες του Μίχαλ Ομπουκόβιτς, Τόμας Λιστκιέβιτς (επόπτες), Τόμας Κβιατκόφσκι (4ος διαιτητής) με παρατηρητή διαιτησίας τον Γάλλο Λοράν Ντιαμέλ. 

Διαβάστε ακόμη...