ΜΗ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΠΙΣΩ!!!

Ήττα σοκ για τον τραγικό ΠΑΟΚ στη Σουηδία με 2-0 από την Έστερσουντ και οδυνηρός αποκλεισμός από τους ομίλους του Europa League!!!
ΜΗ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΠΙΣΩ!!!

Ο ΠΑΟΚ πλήρωσε όλα τα λάθη που έγιναν φέτος το καλοκαίρι, τον κάκιστο προγραμματισμό και τη μη ενίσχυσή της έγκαιρα σε θέσεις που φώναζαν ότι πονούσε!!! Με μια εμφάνιση που θύμιζε ομάδα ερασιτεχνικής κατηγορίας, οι καλοπληρωμένοι παίκτες και ο νεοφερμένος προπονητής ήταν σε άλλο γήπεδο!  Η ομάδα μένει εκτός Ευρώπης για πρώτη φορά από την εποχή του γ.δ. και περιμένουμε έστω και τώρα κάποιοι να βγουν και να μιλήσουν για τους λόγους που φτάσαμε σε αυτό το σημείο!

Όσον αφορά το παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ με μια μετριότατη απόδοση κατάφερνε να κρατήσει το μηδέν ως το 72ο λεπτό, όταν ο βοηθός δεν έδωσε το οφ σαιτ στον Γκόντος και ήρθε το 1-0. Αντίδραση καμία από πλευράς ΠΑΟΚ, ενώ έξι λεπτά αργότερα ήρθε το 2-0 από τον ίδιο, σε μια φάση στην οποία η περιφερειακή άμυνα κομόταν βαθειά! Τελικά αποδείχτηκε πως η κακή εμφάνιση στη Λεβαδειά μόνο τυχαία δεν ήταν!

Το καμπανάκι χτύπησε πάρα πολύ δυνατά και οι ευθύνες αυτών που κρατάνε τις τύχες της ομάδας στα χέρια τους είναι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Έστερσουντ: Κεϊτά, Πέτερσον, Παπαγιαννόπουλος, Χόπκατ (90' Μενσά), Άιες, Έντουαρτς, Σόμι (60' Σεμα), Μπασιρού, Νούρι, Μουκίμπι (67' Γουίντγκερν), Γκόντος. 

ΠΑΟΚ: Ρέι, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς, Σάκχοφ, Τσίμιροτ (81' Κουλούρης), Μπίσεσβαρ (60' Ενρίκε), Μακ (86' Λημνιός), Τζάλμα, Πρίγιοβιτς.

...................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Τέλος4 λεπτά οι καθυστερήσεις86ο λεπτό: Λημνιός στη θέση του Μακ84ο λεπτό: Κίτρινη στον Χόπκατ81ο λεπτό: Κουλούρης αντί του Τσίμιροτ79ο λεπτό: Μεγάλη επέμβαση ο Ρέι78ο λεπτό: 2-0 ο Γκόντος76ο λεπτό: Κίτρινη στον Τσίμιροτ72ο λεπτό: 1-0 ο Γκόντος με γκολ οφ σάιτ που δεν το έδειξε ο γαμωβοηθός70ό λεπτό: Κίτρινη και στον Ενρίκε, πάρα πολύ αυστηρή!68ο λεπτό: Κίτρινη στον Πέτερσον για μαρκάρισμα στον Ενρίκε67ο λεπτό: Γουίντγκερν στη θέση του Μουκίμπι62ο λεπτό: Ατομική προσπάθεια του Κάμπος μπόκαρε ο Κεϊτά60ό λεπτό: Ενρίκε αντί του Μπίσεσβαρ και Σεμα αντί του Σόμι59o λεπτό: Σουτ του Λέοβατς σε κόρνερ ο Κεϊτά52o λεπτό: Μεγάλη ευκαιρία για τους Σουηδούς, με την κεφαλιά του Χόπκατ να περνάει άουτΞεκίνησε η επανάληψη χωρίς αλλαγές οι δύο ομάδεςΗμίχρονο, χωρίς να παίξει μπάλα ο ΠΑΟΚ, κρατάει το μηδέν στην άμυνα

35ο λεπτό: Καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ, με τον Μακ όμως να μην προλαβαίνει την πάσα του Πρίγιοβιτς

33ο λεπτό: Δεν είναι καλή η εικόνα του ΠΑΟΚ ως τώρα στο ματς, πολλά τα λάθη και με προβλήματα σε κατοχή μπάλας και ανάπτυξη

27ο λεπτό: Κίτρινη στον Πρίγιοβιτς

26ο λεπτό: Σουτ του Νούρι άουτ η μπάλα

20ό λεπτό: Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Σέντρα του Μπίσεσβαρ που βγήκε στην πλάτη της άμυνας από τα δεξιά, ο Κάμπος από καλή θέση δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε! Στο ίδιο λεπτό κίτρινη στον Μάτος

19ο λεπτό: Κίτρινη στον Μουκίμπι για μαρκάρισμα στον Μακ

15ο λεπτό: Ο Κρέσπο την τελευταία στιγμή κοντράρει την προσπάθεια του Άιες

8o λεπτό: Έχουν την κατοχή οι γηπεδούχοι, περιμένει στο μισό γήπεδο ο ΠΑΟΚ

To παιχνίδι ξεκίνησε με την Έστερσουντ στη σέντρα

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Έστερσουντ: Κεϊτά, Πέτερσον, Παπαγιαννόπουλος, Χόπκατ (90' Μενσά), Άιες, Έντουαρτς, Σόμι (60' Σεμα), Μπασιρού, Νούρι, Μουκίμπι (67' Γουίντγκερν), Γκόντος. 

ΠΑΟΚ: Ρέι, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς, Σάκχοφ, Τσίμιροτ (81' Κουλούρης), Μπίσεσβαρ (60' Ενρίκε), Μακ (86' Λημνιός), Τζάλμα, Πρίγιοβιτς. 

......................................................

Το pregame της αναμέτρησης

19:00 Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ μπαίνουν σιγά σιγά στο γήπεδο

Από την αποστολή του ΠΑΟΚ κόπηκαν τελικά οι Πέλκας και Πούγγουρας. Θυμίζουμε ότι δεν είχαν συμπεριληφθεί στην 2ομελή αποστολή και οι τραυματίες Κάνιας. Λεβέκ, Μυστακίδης, Γλύκος. Δεληγιαννίδης 

19:11 Ξεκίνησαν προθέρμανση οι τερματοφύλακες του ΠΑΟΚ, ακολούθησε και η υπόλοιπη ομάδα

Η αρχική 11άδα του ΠΑΟΚ

Και μια εικόνα από τα αποδυτήρια του Δικεφάλου, με τις φανέλες να περιμένουν τους κατόχους τους...

Photos από την προθέρμανση του ΠΑΟΚ

Πηγή video: metrosport.gr

Διαβάστε ακόμη...