«Προηγούμαστε 3-1 στο ημίχρονο» (vid)

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς προειδοποίησε ότι παρά τη χθεσινή νίκη επί της Έστερσουντ, η πρόκριση για τον ΠΑΟΚ δεν έχει τελειώσει.
«Προηγούμαστε 3-1 στο ημίχρονο» (vid)

Αναλυτικά:

Για το χθεσινό παιχνίδι: «Πάνω απ' όλα έχει σημασία η ομάδα. Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη. Ο στόχος μας είναι να είμαστε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και αυτό ήταν ακόμα ένα βήμα. Προηγούμαστε 3-1 στο ημίχρονο και θα πάμε για το δεύτερο μέρος ώστε να κερδίσουμε. Τώρα επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα πριν την διακοπή για τις εθνικές ομάδες».

Για το αν το χθεσινό ματς αποτελεί δείγμα για το πώς πρέπει να ξεκινήσει ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα: «Είναι πολύ δύσκολο για μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ που δίνει 60 παιχνίδια της σεζόν. Μετά από μία μικρή προετοιμασία είμαστε κουρασμένοι και κάνουμε πολλές προπονήσεις. Στα πρώτα παιχνίδια των προκριματικών δεν είχαμε την καλύτερη απόδοση, αλλά πλέον η σεζόν έχει ξεκινήσει και τώρα τα αποτελέσματα μετρούν. Είμαστε έτοιμοι, έχουμε προετοιμαστεί καλά και οδεύουμε προς την σωστή κατεύθυνση. Ήταν ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Το 3-0 θα ήταν τέλειο αποτέλεσμα αλλά ΟΚ, κερδίσαμε, είναι ένα επικίνδυνο αποτέλεσμα αλλά θα πάμε εκεί προσεκτικά και δεν θα υποτιμήσουμε τον αντίπαλο».

Για το αν έχει αλλάξει η ψυχολογία με τον Λουτσέσκου: «Δεν μου αρέσει να σχολιάζω την αλλαγή προπονητή, δεν αποφασίζω εγώ γι' αυτά τα θέματα. Είμαι ο λάθος άνθρωπος για να ρωτήσετε γι' αυτό, αλλά σίγουρα μία αλλαγή φέρνει αντίδραση, είτε καλή είτε κακή. Νομίζω ότι δείξαμε χαρακτήρα, χάναμε 1-0 αλλά κερδίσαμε 3-1, είναι ένα θετικό αποτέλεσμα και ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε να κυριαρχούμε και στο πρωτάθλημα».

Για το που αφιερώνει τα γκολ του: «Θέλω να αφιερώσω τα γκολ στην αδελφή μου που γέννησε την Κυριακή ένα αγόρι και θα πάρει το όνομά μου, Αλεξάνταρ. Ελπίζω να βάλει περισσότερα γκολ από μένα, αλλά τα δύο γκολ είναι αφιερωμένα σε αυτόν».

Δείτε το video ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...