"Έκανα τη δουλειά μου"

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της σημερινής επικράτησης του Δικεφάλου χάρη στα δύο τέρματα που σημείωσε τοποθετήθηκε μετά τη λήξη του αγώνα...
"Έκανα τη δουλειά μου"

 Αναλυτικά ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς τόνισε:

Για τον Ενρίκε: «Του είπα και στα αποδυτήρια, ότι είναι ο πιο τρελός παίκτης που έχω παίξει μαζί. Όπου μπαίνει έχει μάχη, σαν να μπαίνει στο ΜΜΑ! Αν δεν ήταν αυτός εκεί, ίσως να μην ήταν πέναλτι. Μόνο αυτός θα πήγαινε σε αυτή τη μονομαχία! Δεν είναι τυχαίο ότι είδωλο του είναι ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ».

Για το πρώτα του γκολ στην Ευρώπη με την φανέλα του ΠΑΟΚ: «Ένας από τους λόγους που επέλεξα τον ΠΑΟΚ, είναι η Ευρώπη, γιατί θέλει να πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο. Σήμερα, η ομάδα έκανε πολλές ευκαιρίες, εγώ έκανα τη δουλειά μου και όταν σκοράρει ένας επιθετικός, είναι ο καθρέφτης της καλής δουλειάς της ομάδας».

Για την ηρεμία που τον διέκρινε ακόμη και όταν ο ΠΑΟΚ ήταν πίσω στο σκορ: «Είναι και θέμα εμπειρίας. Ξέρω καλά ότι όταν παίζεις στην έδρα σου, ακόμα και όταν είσαι πίσω στο σκορ δε σημαίνει κάτι. Καταφέραμε να κάνουμε αυτό που έπρεπε και γυρίσαμε το παιχνίδι και νομίζω ότι αυτό το δείχνει και η κατοχή της μπάλας».

Για την επιστροφή του στην Σουηδία: «Έχω μόνο καλές αναμνήσεις από τη Σουηδία και ίσως να βρεθούν και κάποιοι φίλοι μου στο παιχνίδι για να τους δω ξανά».

Διαβάστε ακόμη...