Τρίμπαλο με ... ανατροπή!

Για το πρώτο παιχνίδι των play offs του Europa League, o ΠΑΟΚ κέρδισε στην Τούμπα τη σουηδική Έστερσουντ με 3-1, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ...
Τρίμπαλο με ... ανατροπή!

Μπροστά σε 21.000 θεατές ο Λουτσέσκου παρέταξε στο αρχικό 4-2-3-1 τους Ρέι, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λέοβατς στην άμυνα, Σάκχοφ, Τσίμιροτ αμυντικά χαφ, Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Μακ μπροστά τους και προωθημένος ο Πρίγιοβιτς.

Ο ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα του παιχνιδιού μπήκε με διάθεση στο γήπεδο, προσπάθησε να διασπάσει την άμυνα των Σουηδών από τον άξονα, χωρίς να τα καταφέρει κυρίως γιατί δεν έλειψαν τα λάθη από τον οργανωτή του παιχνιδιού μας, τον Μπίσεσβαρ. Η ομάδα προσπαθούσε, πίεζε αλλά το ταμπούρι άντεχε! Και σαν να μην έφτανε αυτό, στο 21ο λεπτό, ο Νιχάους έδωσε πέναλτι για την Εστερσουντ, μετά από απίστευτη ασυνεννοησία ανάμεσα σε Ρει – Λέοβατς. Έτσι γράφτηκε το 0-1 από τον Νούρι ενώ ο Ολλανδός ρέφερι (που πραγματικά δε θέλουμε να τον ξαναβρούμε στον δρόμο μας), έδειξε την κίτρινη κάρτα στον Ρέι...

Μετά το 0-1, ο ΠΑΟΚ βγήκε μπροστά και κατάφερε στο 38ο λεπτό να ισοφαρίσει με εξαιρετική κεφαλιά του Μάτος μετά από σέντρα του Τσίμιροτ από τα αριστερά. Γενικά στο πρώτο μισό του παιχνιδιού έλειψαν οι μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, ενώ πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Nijhuis, που κέρδισε με το σπαθί του τις αποδοκιμασίες του κόσμου κατά την αποχώρησή του στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Με την έναρξη της επανάληψης είδαμε έναν νωχελικό ΠΑΟΚ, που όμως σταδιακά ανέβασε την πίεση και έτσι στο 66ο λεπτό χάθηκε μεγάλη ευκαιρία με τον Πρίγιοβιτς να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα άουτ και έξι λεπτά αργότερα, ο Πέλκας εκτέλεσε φάουλ, που απέκρουσε πολύ δύσκολα σε κόρνερ ο Κεϊτά...

Και φτάσαμε στο 77ο λεπτό όταν μετά  εκπληκτική προσπάθεια του Κάμπος, έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Πρίγιοβιτς με κεφαλιά σημείωσε το 2-1, με την Τούμπα να παίρνει φωτιά!!! Κερασάκι στην τούρτα το 3-1 στο 88ο λεπτό, μετά από παλικαρίσιο πέναλτι που κέρδισε ο Ενρίκε και το εκτέλεσε ο Πρίγιοβιτς.

Ο Λουτσέσκου στο ντεμπούτο στον ασπρόμαυρο πάγκο μάς εντυπωσίασε! Με αλλαγές που εξέπληξαν (Πέλκας - Σάκχοφ, Ενρίκε στη θέση του Μπίσεσβαρ  και Κλάους -που αποθεώθηκε- στη θέση του Μακ), έδειξε ότι διάβασε εξαιρετικά το παιχνίδι βοηθώντας από τον πάγκο την ομάδα να φτάσει στη νίκη!!!

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Ρέι, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς, Σάκχοφ (63' Πέλκας), Τσίμιροτ, Κάμπος, Μπίσεσβαρ (74' Ενρίκε), Μακ (80' Αθανασιάδης), Πρίγιοβιτς.

Έστερσουντ: Κεϊτά, Μουκίμπι (71' Γκέρο), Πέτερσον, Παπαγιαννόπουλος, Άιες, Σέμα (71' Μπέργκβιστ), Βίντγκρεν, Μπατσίρου, Νούρι, Μενσά, Γκόντος (81' Μπιόργκστρομ).

....................................................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Τέλος

3 λεπτά οι καθυστερήσεις

88ο λεπτό: Πέναλτι κέρδισε ο Ενρίκε και ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Πρίγιοβιτς

81ο λεπτό: Μπιόργκστρομ στη θέση του Γκόντος

80ό λεπτό: Αθανασιάδης στη θέση του Μακ

77ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ, εκπληκτική προσπάθεια του Κάμπος, σέντρα και ο Πρίγιοβιτς το 2-1

74ο λεπτό: Ενρίκε στη θέση του Μπίσεσβαρ

72ο λεπτό: Ο Πέλκας εκτέλεσε φάουλ, πολύ δύσκολα σε κόρνερ ο Κεϊτά

71ο λεπτό: Διπλή αλλαγή για την Έστερσουντ. Μπαίνουν Μπέργκβιστ - Γκέρο στις θέσεις των Σεμά - Μουκίμπι

66ο λεπτό: Μεγάλη ευκαιρία με τον Πρίγιοβιτς να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα άουτ!

64ο λεπτό: Σουτ του Μπίσεσβαρ απέκρουσε ο Κεϊτά, ο Μακ μπήκε στη φάση αλλά σούταρε άουτ

63ο λεπτό: Πέλκας στη θέση του Σάκχοφ

52ο λεπτό: Δεν ξεκίνησε καλά ο ΠΑΟΚ στην επανάληψη, την ώρα που οι Σουηδοί έχουν βγει σε μια δυο περιπτώσεις στην επίθεση

Ξεκίνησε η επανάληψη, χωρίς αλλαγές οι δύο ομάδες

Ημίχρονο μέσα σε αποδοκιμασίες για τον Ολλανδό κόρακα

38ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο ΠΑΟΚ με κεφαλιά του Μάτος μετά από σέντρα του Τσίμιροτ

37ο λεπτό: Κίτρινη στον Μουκίμπι

33ο λεπτό: Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Μπίσεσβαρ, πέρασε η φάση

28ο λεπτό: Σουτ του Μπίσεσβαρ από καλή θέση, άουτ

27ο λεπτό: Στην κόντρα οι Σουηδοί, ευτυχώς κόντραρε ο Βαρέλα

21ο λεπτό: Πέναλτι για την Εστερσουντ!!! Απίστευτη ασυνεννοησία ανάμεσα σε Ρει - Λέοβατς, 0-1 ο Νούρι (κίτρινη στον Ρέι)

15ο λεπτό: Γύρισμα του Κάμπος, μπλόκαρε ο Κεϊτά

12ο λεπτό: Μακρινό σουτ του Κρέσπο άουτ, την ώρα που όλη η Έστερσουντ είναι πίσω από την μπάλα

6ο λεπτό: Σύγχυση στην περιοχή της Έστερσουντ μετά από προσπάθεια του Μακ, πέρασε η φάση

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ στη σέντρα

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Ρέι, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς, Σάκχοφ (63' Πέλκας), Τσίμιροτ, Κάμπος, Μπίσεσβαρ (74' Ενρίκε), Μακ (80' Αθανασιάδης), Πρίγιοβιτς. 

Έστερσουντ: Κεϊτά, Μουκίμπι (71' Γκέρο), Πέτερσον, Παπαγιαννόπουλος, Άιες, Σέμα (71' Μπέργκβιστ), Βίντγκρεν, Μπατσίρου, Νούρι, Μενσά, Γκόντος (81' Μπιόργκστρομ). 

.................................................

To pregame της αναμέτρησης...

19:30 Έφτασε στο γήπεδο η αποστολή του Δικεφάλου...

20:35 Σε εξέλιξη η προθέρμανση των ομάδων, την ώρα που η Τούμπα γεμίζει σιγά σιγά

20:43 Στα αποδυτήρια οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχοντας ολοκληρώσει την προθέρμανση

Το παρόν στο γήπεδο και η ομάδα μπάσκετ...

Διαβάστε ακόμη...