"Νιώθουμε καλά και θα προχωρήσουμε"

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στη συνέντευξη Τύπου ενόψει Έστερσουντ, τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα πρέπει να δώσει περιθώρια αντίδρασης αύριο στη σουηδική ομάδα.
"Νιώθουμε καλά και θα προχωρήσουμε"

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το τι άλλαξε με τον ερχομό του Λουτσέσκου στην ομάδα: "Σίγουρα έχει αλλάξει το στυλ των προπονήσεων, υπάρχει περισσότερη δυναμική, δεν χάνουμε χρόνο και ετοιμάζουμε το πλάνο για τον επόμενο αντίπαλο".

Οι σκέψεις του για το αυριανό παιχνίδι: "Είναι μία νέα ομάδα. Πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί. Οργανωμένοι στην άμυνα και στο παιχνίδι μας. Η Εστερσουντ έβγαλε εκτός την Γαλατασαράι. Δε θέλουμε να τους δώσουμε καμία πιθανότητα. Εχουμε ποιότητα και θα φανεί και στο γήπεδο".

Για το που θα κριθεί η πρόκριση: "Η δουλειά μας είναι να είμαστε έτοιμοι αύριο. Ευχή μου είναι αύριο να τελειώσουμε την πρόκριση. Σεβόμαστε τον αντίπαλο και είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε ποδόσφαιρο κυριαρχίας".

Για τα πολλά παιχνίδια που έχει δώσει η Εστερσουντ και για το τι εννοούσε όταν μίλησε για χαμένο χρόνο με τον προηγούμενο προπονητή: "Θα ξεκινήσω από το δεύτερο κομμάτι της ερώτησης. Εννοούσα να δείξουμε πως είμαστε κυρίαρχοι και να μη χάσουμε τον χρόνο για την πρόκριση. Όσο για την ετοιμότητά τους, είναι σε καλύτερο ρυθμό, έχει παίξει 20 παιχνίδια. Εμείς νιώθουμε καλά και θα προχωρήσουμε".

Για την άποψή του για το σκανδιναβικό ποδόσφαιρο, από το οποίο έχει περάσει: "Υπάρχουν καλές εγκαταστάσεις, ωραία γήπεδο. Είναι γρήγορο πρωτάθλημα, με καλή οργάνωση, με γρήγορο στυλ παιχνιδιού. Γενικώς είναι πολύ σεβαστό το ποδόσφαιρο σε εκείνες τις χώρες".

Για το τι γνωρίζει για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ: "Είδα τα παιχνίδια με τη Γαλατασαράι, είναι πολύ καλή ομάδα, με φυσική κατάσταση, οργανωμένη. Για το παρελθόν δε ξέρω πολλά πράγματα γιατί όταν έπαιζα στη Σουηδία ήταν η ομάδα στη Β' κατηγορία".

Διαβάστε ακόμη...