Facts & Figures για το ΠΑΟΚ-Ολιμπίκ Ντόνετσκ

Το paokfc.gr σας βάζει από νωρίς στο κλίμα της αναμέτρησης κόντρα στην Ολιμπίκ Ντόνετσκ στο γήπεδο της Τούμπας για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.
Facts & Figures για το ΠΑΟΚ-Ολιμπίκ Ντόνετσκ

Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το background του αγώνα, αλλά και την παράδοση του Δικεφάλου κόντρα σε ουκρανικές ομάδες, λίγες ώρες πριν την σέντρα του αγώνα.

 #10 αναμετρήσεις έχει δώσει μέχρι τώρα ο ΠΑΟΚ με ομάδες από την Ουκρανία στην ευρωπαϊκή του ιστορία και μετρά μόλις μια νίκη, πέντε παιχνίδια έχουν τελειώσει ισόπαλα, ενώ έχει ηττηθεί τέσσερις φορές.

#4 φορές έχει φιλοξενήσει από την Ουκρανία στην έδρα του. Ο ΠΑΟΚ έχει πετύχει μία νίκη, επί της Καρπάτι με 1-0 για το Europa League, ενώ υπάρχει μια ισοπαλία με την Μέταλουρκ (1-1) και δύο ήττες εντός από Ντιναμό Κιέβου και Μέταλιστ. Η τελευταία δεν κόστισε, αφού ο Δικέφαλος πήρε την πρόκριση μετά την τιμωρία των Ουκρανών από την UEFA.

#5η φορά ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League και όλες τις προηγούμενες έχει καταφέρει να πάρει την πρόκριση. Μπροστά του έχει βρει δύο φορές την Βαλερέγκα από την Νορβηγία, την Μπνέι Γιεχούντα από το Ισραήλ και την Σπαρτάκ Τρνάβα από την Σλοβακία.

#5 διαδοχικές αναμετρήσεις χωρίς ήττα εκτός έδρας για τα προκριματικά του Europa League έφτασε ο ΠΑΟΚ μετά και το 1-1 με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ. Η τελευταία του ήταν στις 16 Ιουλίου 2015 από Λοκομοτίβα στο Ζάγκρεμπ με 2-1. Στη συνέχεια πήρε ισοπαλία 1-1 από την Σπάρτακ Τρνάβα και την Μπρόντμπι στην Δανία για την σεζόν 2015-16. Πέρσι επικράτησε με 3-0 της Ντιναμό στην Τιφλίδα στο πρώτο μεταξύ τους ματς και διπλασίασε τις νίκες του στην Τούμπα με σκορ 2-0.

Διαβάστε ακόμη...