"Να βγάλουμε περισσότερη ενέργεια"

Διαβάστε τα όσα είπε ο τεχνικός του Δικεφάλου Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς στη σημερινή συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ...
"Να βγάλουμε περισσότερη ενέργεια"

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Αρχικά τόνισε: "Είχαμε μια κακή απόδοση στο πρώτο παιχνίδι, ανεξαρτήτως προπονητή και αν ήταν κοντά στην δική μου φιλοσοφία, όποιος και αν ήταν προπονητής, το σχόλιο είναι ότι η απόδοση μας ήταν κακή. Σίγουρα στο αυριανό ματς θα παρουσιαστούμε καλύτεροι, το πόσο καλύτεροι όμως είναι κάτι που θα το δείτε κι εσείς αύριο. Για τον σχηματισμό, όπως έχω πει, με τους παίκτες που διαθέτουμε θεωρώ ότι αυτό το σύστημα είναι το καλύτερο για εμάς. Θα επιλέγω κάθε φορά τον σχηματισμό με τον οποίο και οι ποδοσφαιριστές μου θα αισθάνονται πιο καλά στον αγωνιστικό χώρο".

Όσο για το πού έριξε το βάρος στις προπονήσεις το τελευταίο διάστημα, σημείωσε: "Το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να βγάλουμε παραπάνω ενέργεια, όλοι θα πρέπει να είμαστε 200% καλύτεροι. Δουλέψαμε σε κάποιες λεπτομέρειες οι οποίες θεωρώ ότι είναι αρκετές για να δείξουν διαφορά στο επίπεδο απόδοσης της ομάδας".

Σε ερώτηση αν ο ίδιος αισθάνεται ότι υπάρχει μια ανησυχία στον κόσμο για τις εμφανίσεις της ομάδας, απάντησε: "Ασφαλώς είναι σημαντικό να αισθάνονται καλά οι οπαδοί βλέποντας την ομάδα στο γήπεδο, από εκεί και πέρα είναι σημαντικό και για εμάς να συμβεί αυτό και είναι δική μου η ευθύνη. Θέλω να δείξω το επίπεδο που μπορεί να φτάσει η ομάδα. Πρέπει να βγάλουμε περισσότερη ενέργεια σε σχέση με το πρώτο ματς, να είμαστε πιο επιθετικοί και αυτή η ενέργεια να περάσει σε όσους θα βρίσκονται στο γήπεδο".

Για το σχόλιο του Μάτος ότι οι παίκτες έχουν αντιληφθεί την φιλοσοφία του, είπε: "Είναι λογικό σε μια ομάδα να υπάρχουν παίκτες που είναι ικανοποιημένοι από τις συνθήκες δουλειάς και άλλοι που να δεν είναι. Συνολικά θεωρώ ότι πάντα χρειάζεται χρόνος προσαρμογής ώστε και εγώ να μάθω καλύτερα τους παίκτες και αυτοί να προσαρμοστούν καλύτερα στα δεδομένα τα δικά μου. Στο πρώτο παιχνίδι η απόδοσή μας δεν ήταν καλή, σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι το επίπεδο επικοινωνίας με τους παίκτες είναι καλό, ωστόσο πάντα χρειάζεται χρόνος ώστε όλοι να φτάσουν στο επίπεδο ετοιμότητας που θέλουμε".

Για το αν θα υπάρχουν αλλαγές στην 11άδα σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, υπογράμμισε: "Σίγουρα αύριο θα υπάρχει τουλάχιστον μια αλλαγή, δεν θα ήθελα να μιλήσω ανοικτά για τις επιλογές μου στην ενδεκάδα. Ότι αλλαγές υπάρξουν, θα τις δείτε αύριο".

Αναφερόμενος στον τραυματία Λεβέκ δήλωσε: "Από όσο γνωρίζω από τον γιατρό της ομάδας δεν είναι κάτι σοβαρό ο τραυματισμός του. Λίγο πριν το πρώτο παιχνίδι μας είπε ότι δεν αισθάνεται 100% έτοιμος, δεν είναι κάτι σοβαρό που να μπορεί να τον κρατήσει καιρό μακριά από τα γήπεδα. Το καλό είναι ότι δεν ήταν κάτι μυϊκό ήταν ένα χτύπημα που δέχτηκε στο πόδι. Είναι πολύ ευχάριστο που γενικότερα δεν έχουμε προβλήματα τραυματισμών στην ομάδα".

Τέλος ρωτήθηκε αν έχει άγχος και πως το διαχειρίζεται: "Όχι δεν έχω άγχος. Όπως σας έχω ξαναπεί, έχω μάθει να ζω με την πίεση, κανείς δεν μπορεί να μου επιβάλει μεγαλύτερη πίεση από όση βάζω εγώ στον εαυτό μου. Έχω πάρει μέρος σε πολλά παιχνίδια στα οποία ήταν η πίεση πολύ μεγάλη και τα έχω διαχειριστεί. Το μόνο πράγμα που με πιέζει και με αγχώνει είναι να μπορέσουν να δείξουν οι παίκτες την ενέργεια που πρέπει στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα, όλα τα υπόλοιπα είναι δική μου ευθύνη. Πραγματικά ανυπομονώ να έρθει η ώρα του αγώνα αύριο, θέλω να αλλάξουμε την εικόνα που έχει ο κόσμος μετά το πρώτο παιχνίδι".

Διαβάστε ακόμη...