"Θα παλέψουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα"

Ο Βλάνταν Ίβιτς στις δηλώσεις του για το ματς με τη Σάλκε, τόνισε μεταξύ των άλλων πως η ομάδα έχει κίνητρο και θα παλέψει το παιχνίδι...
"Θα παλέψουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα"

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον τρόπο που θα προσεγγίσει το παιχνίδι: "Κοιτάξτε είναι το 2ο παιχνίδι, το πώς θα κατέβει η Σάλκε δεν το γνωρίζω, βέβαια και εμείς προετοιμαζόμαστε από τη Δευτέρα για αυτό το παιχνίδι, έχω ξεκάθαρο το κεφάλι μου το πώς θα παίξω και τι θα κάνω, τώρα αυτό είναι κάτι που θα το κρατήσω για μένα και τους παίκτες μου. Το σύστημα και ποιοι παίκτες θα παίξουν, γνωρίζετε πως δε σας λέω ποτέ πριν το παιχνίδι"

Σε ερώτηση, πώς θα εμψυχώσει τους παίκτες μετά το 0-3 του πρώτου αγώνα, απάντησε: "Σίγουρα μετά από το πρώτο παιχνίδι και μετά το 0-3, δεν είναι καθόλου εύκολο να τους ανεβάσεις ψυχολογία, αλλά εμείς δεν είμαστε συνηθισμένοι στα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος και του Κυπέλλου να παίξουμε σε τέτοια γήπεδα και μπροστά σε τόσο κόσμο όσο θα υπάρχει αύριο και είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες που θα βγουν στον αγωνιστικό χώρο για να παίξουν, θα είναι συγκεντρωμένοι και θα δώσουν το 100%. Θα προσπαθήσουν να πάρουν και καλύτερο αποτέλεσμα και να διορθώσουμε κάποια από τα λάθη που είχαμε στο πρώτο παιχνίδι"

Για το ποιο θα είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι: "Στον αγωνιστικό χώρο σε ένα παιχνίδι το οποίο κρατάει 90' - 95' λεπτά, συμβαίνουν πολλά πράγματα. Έτσι συνέβησαν και στο πρώτο ματς! Μην ξεχνάμε ότι θα δύο γκολ που δεχτήκαμε ήρθαν από το πουθενά, ήρθαν από τα στημένα. Γι' αυτό σας λέω, όταν ξεκινάει ένα παιχνίδι όλα μπορεί να γίνουν στον αγωνιστικό χώρο, βέβαια πολλές φορές, εξαρτώνται πολλά πράγματα και από το ξεκίνημα, από τα πρώτα λεπτά. Κάποιες φορές χρειάζεται λίγη τύχη να έχεις στην αρχή, όπως θα έλεγα πως είχε ο αντίπαλος στην Τούμπα, όπου χωρίς μία ευκαιρία προηγήθηκε και έφτασε στο 0-1. Εμείς είχαμε κάποιες ευκαιρίες στην αρχή, δεν βάλαμε γκολ, μετά αλλάζει το παιχνίδι αμέσως και δυστυχώς τα τελευταία δύο γκολ ήρθαν προς το τέλος του παιχνιδιού. Δε φοβάμαι ότι οι παίκτες μου δε θα δώσουν το 100%, δε φοβάμαι ότι δεν θα έχουν κίνητρο, δε φοβάμαι ότι οι παίκτες μου δε θα είναι πειθαρχημένοι και είμαι σίγουρος πως θα κάνουν αυτά που ζητάω από αυτούς"

Για το τι θα σήμαινε για τον ίδιο η πρόκριση στους "16": "Πριν το πρώτο παιχνίδι όλοι είχαμε στο μυαλό μας να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για την πρόκριση. Είναι κάτι που κάθε ομάδα που βρίσκεται στους "32" , είμαι σίγουρος ότι το έχει στο μυαλό. Όποια ομάδα κι αν έχεις απέναντί σου, δεν μπορείς να πας με την ψυχολογία ότι πάμε μόνο για να παίξουμε το παιχνίδι. Τουλάχιστον εγώ δεν το κάνω αυτό ποτέ και οι παίκτες μου το γνωρίζουν. Με όποιον και να παίζεις πρέπει πρέπει να παλέψεις για το καλύτερο για τη νίκη. Χάσαμε όπως χάσαμε στο πρώτο ματς, υπάρχει αύριο και το δεύτερο παιχνίδι και ξαναλέω είναι ένα κίνητρο για όλους μας να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο και να προσπαθήσουμε πάρουμε το παιχνίδι".

Όσο για το πόσο τον απασχολεί το θέμα των επεισοδίων και της ασφάλειας: "Σίγουρα όταν υπάρχουν τέτοια επεισόδια πριν το παιχνίδι, δεν είναι κάτι που αφορά τον αθλητισμό. Προσέχουμε όλοι να μην υπάρχουν τέτοια πράγματα. Δυστυχώς όσο περνάει ο καιρός βλέπουμε ότι τέτοια επεισόδια γίνονται πιο συχνά και είναι κάτι που πρέπει να σταματήσει και είναι κάτι που πρέπει να ασχολείται παραπάνω και η αστυνομία και οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν ευθύνες όσον αφορά αυτό, εκτός γηπέδου. Όλοι μας ευχόμαστε τέτοια πράγματα να μην ξαναγίνουν και αν θα γίνουν να γίνουν όσο λιγότερα γίνεται".

Για τις απουσίες που θα έχει ο ΠΑΟΚ στην άμυνα: "Ένα από τα πιο δυνατά παιχνίδια που έχουμε δώσει μέχρι τώρα που η ομάδα θα παίξει χωρίς τα δύο βασικά ακραία μπακ. Έχουμε άλλους παίκτες σε αυτές τις θέσεις και σίγουρα θα είναι ένα καλό τεστ για τους ίδιους, να δείξουν ότι η ομάδα μπορεί να τους υπολογίζει. Γνωρίζω ότι είναι καλοί παίκτες, ότι αξίζουν να είναι εδώ που είναι και πιστεύω σε αυτούς και πιστεύω ότι αύριο θα δείξουν το καλό τους πρόσωπο".

Διαβάστε ακόμη...