"Δεν ήρθαμε για να κάνουμε διακοπές"

Ο Στέλιος Μαλεζάς εκπροσωπώντας τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη τύπου πριν το ματς με τη Σάλκε, τόνισε πως ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει για το καλύτερο...
"Δεν ήρθαμε για να κάνουμε διακοπές"

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το τι κυνηγάει ο ΠΑΟΚ στο ματς της Τετάρτης: "Σίγουρα δεν ήρθαμε για να καθίσουμε να χάσουμε, να κάνουμε τις διακοπές μας.  Αυτό που θέλουμε, όπως και σε κάθε παιχνίδι να παίρνουμε ότι είναι το καλύτερο για εμάς, γιατί όχι και τη νίκη σε ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι"

Για το ποια θα πρέπει να είναι η προσέγγιση του ΠΑΟΚ στο ματς, μετά το 0-3 του πρώτου αγώνα: "Νομίζω ότι αυτό που θα πρέπει να κοιτάξουμε εμείς είναι το παιχνίδι μας. Δε νομίζω ότι θα πρέπει να κάνουμε επίθεση από το πρώτο λεπτά, αλλά να δούμε που βρισκόμαστε στο παιχνίδι ώστε να πάρουμε αυτό που αξίζουμε"

Σε ερώτηση αν μπορεί να προβλέψει τον ρυθμό που θα έχει το παιχνίδι της Τετάρτης, είπε:  "Σίγουρα δεν θα είναι ίδιος ο ρυθμός. Από αυτό που γνωρίζω από την εμπειρία μου σε τέτοια παιχνίδια ειδικά μέσα εδώ, στο τελευταίο παιχνίδι που είχα παίξει, ο ρυθμός ήταν πολύ γρήγορος, η ομάδα της Σάλκε αν και δεν έχει καμία σχέση με τη φετινή, προσπαθεί από το πρώτο λεπτό να σκοράρει, και με τη βοήθεια του κόσμου ο οποίος γεμίζει το γήπεδο. Νομίζω ότι θα είναι εντελώς διαφορετικό παιχνίδι και εμείς θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι κατάλληλα"

Σε ερώτηση γιατί ο ΠΑΟΚ παίζει πιο απελευθερωμένα εκτός έδρας απάντησε: "Μακάρι να ήξερα την απάντηση για να μπορέσουμε να βοηθηθούμε μεταξύ μας και να δούμε τι φταίει. Δυστυχώς δεν ξέρουμε τι φταίει και μακάρι και αύριο να είμαστε όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια που έχουμε παίξει εκτός έδρας με κάποιες πολύ καλές ευρωπαϊκές ομάδες και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ειλικρινά είναι κάτι που θα πρέπει να το κοιτάξουμε όλοι σαν οργανισμός του ΠΑΟΚ για να μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε στο μέλλον" 

 

Διαβάστε ακόμη...