Μας κόστισαν οι στημένες φάσεις (vid)

Ο τεχνικός του Δικεφάλου τοποθετήθηκε για την κακή βραδιά και την ήττα από τη Σάλκε
Μας κόστισαν οι στημένες φάσεις (vid)

 Αναλυτικά ο Βλάνταν Ίβιτς τόνισε:

Για την εικόνα του ματς: «Το σκορ είναι πλασματικό. Δεν νομίζω πως το ματς ήταν για 3-0. Δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο αλλά ούτε και ο αντίπαλος ήταν τόσο καλός ώστε να φανεί αυτό το 3-0. Μας κόστισαν σήμερα οι στημένες φάσεις. Ήταν ο νούμερο ένας κίνδυνος για εμάς, το γνωρίζαμε αλλά δεν είχαμε την αντίδραση που έπρεπε να είχαμε στη δεύτερη μπάλα. Το δεύτερο και το τρίτο γκολ το δεχτήκαμε με αυτό τον τρόπο. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποιες φάσεις που δεν εκμεταλλευτήκαμε. Κόντρα σε μία ομάδα όπως είναι η Σάλκε, αυτό το ματς για μία ομάδα σαν τη δική μας που είναι νέα και χτίζεται, είναι μία εμπειρία. Βέβαια εμείς είχαμε στο μυαλό μας να πάρουμε κάτι από αυτό το ματς αλλά δεν τα καταφέραμε.Έχουμε παιχνίδι σε τρεις ημέρες, οι ήττες είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτή την ήττα και να συνεχίσουμε».

Για την πτώση της απόδοσης του ΠΑΟΚ μετά τα πρώτα 20 λεπτά: «Έχουμε έναν δυνατό αντίπαλο που έχει διαφορετικό ρυθμό από εμάς που παίζει κάθε εβδομάδα δυνατά ματς. Μέχρι το δεύτερο γκολ πιστεύω πως ήταν μοιρασμένο παιχνίδι παρά την κατοχή που είχαν. Μετά έγιναν αμυντικά λάθη που πρέπει να κοιτάξουμε».

Για την πολύ μέτρια απόδοση των Λέοβατς-Μάτος: «Παίξαμε ένα σύστημα που παίξαμε τα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος. Στα πλάγια περιμέναμε δύο παίκτες που ήταν box to box και δεν μας απείλησαν αλλά βέβαια ούτε και εμείς  απείλησαμε. Όποιος γνωρίζει την Σάλκε οι πιο επικίνδυνοι παίκτες είναι αυτοί που προέρχονται από τα πλάγια για αυτό και προτίμησα αυτό το σύστημα και η ομάδα κατάφερε να τους σταματήσει».

Διαβάστε ακόμη...