"H πρόκριση σημαίνει πολλά για μας" (vid)

O τεχνικός του Δικεφάλου αναφέρθηκε Μεταξύ άλλων στην σημασία της σημερινής νίκης-πρόκρισης...
"H πρόκριση σημαίνει πολλά για μας" (vid)

 Αναλυτικά ο Βλάνταν Ίβιτς επισήμανε:

Για την πρόκριση στους 32 του Europa League: «Η νίκη και η πρόκριση σημαίνει πολλά για μας. Πετύχαμε τον έναν στόχο μας, να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Δεν ήταν ευκολο, γιατί κάποια στιγμή μείναμε μακριά από την πρόκριση. Ευτυχώς διορθώσαμε τα λάθη που κάναμε κόντρα στην Καραμπάγκ και προκριθήκαμε».

Για την εν γένει απόδοση του Δικεφάλου: «Η απόδοση στα περισσότερα παιχνίδια ήταν καλή. Τελευταίο παιχνίδι στο πρωτάθλημα δεν παίξαμε καλά. Επιθετικά. Σε όλα τα πρηγούμενα έχουμε δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες, ανεξάρτητα από το αν η μπάλα πήγαινε δοκάρι και έξω. Προσπαθούμε από εδώ και πέρα να παίζουμε ποδόσφαιρο για τα αποτελέσματα κι αυτό είναι το σημαντικό. Μπορεί να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο, αλλά αν δεν παίρνεις τις νίκες αυτό είναι κάτι που μας πληγώνει όλους».

Για την φετινή κακή πορεία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα: «Είναι ντροπή για όλους μας η θέση μας στο πρωτάθλημα. Κατά την άποψή μας δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα μας, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Οι παίκτες καταλαβαίνουν που είναι και προσπαθούν. Δώσανε το 100%, μπορεί να υπήρχαν κάποια λάθη στο τακτικό κομμάτι. Υπήρχε και άγχος. Αλλά αντιδράσανε, πήγανε καλά κι εύχομαι και στο πρωτάθλημα να αντιδράσουν έτσι και να βελτιώσουμε αυτή την κατάσταση όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Για την κατάσταση στα αποδυτήρια: «Τα αποδυτήρια τώρα είναι πάρα πολύ καλά. Οι παίκτες μεταξύ τους είναι πολύ καλά. Ξέρω τι γίνεται στα αποδυτήρια. Ολα είναι καλά».

Για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα: «Η θέση μας δεν είναι φυσιολογική. Και με αυτά που έχουμε δείξει δεν αξίζουμε να είμαστε εκεί. Έπρεπε να έχουμε παραπάνω βαθμούς. Από δω και πέρα μας ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα. Πρέπει να παίζουμε για τα αποτελέσματα για να βελτιώσουμε την κατάσταση. Αυτή η πρόκριση θα μας δώσει ηρεμία».

Για τη συνέχεια στο Europa League: «Από δω και πέρα έχουμε σοβαρή δουλειά στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Μέχρι το επόμενο ματς στην Ευρώπη έχουμε χρονο. Οποιος κι αν είναι αντίπαλος, οι παίκτες πρέπει να πιστεύουν στην πρόκριση. Δεν αφήνω κανένα να μην πιστεύει στη νίκη»

Για το αν έπαιξε ρόλο στην βελτίωση του κλίματος η  πολυήμερηδιαμονή στο ξενοδοχείο: «Δεν έχει σχέση με τις 4-5 μέρες που ήμασταν εκεί...»

Για τους δανεικούς ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου: «Υπάρχουν άνθρωποι που είναι εργαζόμενοι στην ομάδα και δουλειά τους είναι να βλέπουντους παίκτες μας που παίζουν σε άλλες ομάδες. Εχω πληροφορίες και θα δούμε τι θα κάνουμε. Κάποιοι μπορεί να γυρίσουν πίσω, κάποιοι θα συνεχίσουν αλλού, μπορεί να αγοράσουμε κάποιους παίκτες».

Για τους Κάτσε-Χατζηϊσαϊα: «Γνωρίζω για όλους τους παίκτες που ανήκουν σε μας τι αποδόσεις έχουν. Οταν σταματήσει το πρωτάθλημα θα κάνουμε σχεδιασμό για το μέλλον».

Διαβάστε ακόμη...