Με το σπαθί του συνεχίζει στους "32"

Για την 6η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, o ΠΑΟΚ κέρδισε στην Τούμπα τη Σλόβαν Λίμπερετς με 2-0 και σε συνδυασμό με την ήττα της Κάραμπαγκ πέρασε στους "32"...
Με το σπαθί του συνεχίζει στους "32"

Ο Ίβιτς παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, Λέοβατς, Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος στην άμυνα, Κάνιας, Τσίμιροτ, Πέλκα στη μεσαία γραμμή και Κάμπος, Αθανασιάδη, Ροντρίγκες στην επίθεση...

Ο ΠΑΟΚ έχοντας τη συμπαράσταση 13.000 οπαδών του, μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 3' έχασε απίθανη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, όταν ο Βαρέλα σε κενή εστία, έπιασε την κεφαλιά από ένα μέτρο άουτ! Προηγήθηκε φάουλ του Πέλκα από τα δεξιά, πρώτη κεφαλιά του Κρέσπο και 2η του Βαρέλα άουτ!

Ο Δικέφαλος, απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν κλείσθηκε, όπως αναμενόταν άλλωστε, ήταν η ομάδα που απειλούσε παίζοντας κυρίως από τις πτέρυγες, με τον Ροντρίγκες να έχει κέφια και να περνάει σαν σταματημένο το δεξί μπακ των Τσέχων, όσες φορές έφτανε η μπάλα σε αυτόν... Αντίστοιχη εικόνα και στην άλλη πλευρά κυρίως από τον Μάτος στα ανεβάσματά του!

Η ομάδα μας ελέγχοντας τη μεσαία γραμμή με τους Τσίμιροτ – Κάνιας, πήρε προβάδισμα στο 29ο λεπτό, με τον Ροντρίγκες, μετά από εκπληκτική προσπάθεια του Μάτος από τα δεξιά, τον Κλάους να αφήνει έξυπνα την μπάλα κάτω από τα πόδια του και ο επερχόμενος Ροντρίγκες δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Dubravka.

Ο ΠΑΟΚ μετά το 1-0 συνέχισε να ελέγχει το παιχνίδι και στο 42ο λεπτό, χάθηκε μεγάλη διπλή ευκαιρία με Πέλκα (από καλή θέση δεν σούταρε) και Αθανασιάδη, το τακουνάκι του οποίου κόντραρε και εξουδετερώθηκε από τον Dubravka. Η τελευταία καλή φάση του 45λεπτου ανήκει και αυτή στον ΠΑΟΚ, όταν μετά από ατομική προσπάθεια του Μάτος, το σουτ του Βραζιλιάνου το απέκρουσε δύσκολα με τα πόδια ο Dubravka...

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Δικέφαλος δεν απειλήθηκε από τους Τσέχους, αντίθετα αυτός ήταν η ομάδα που δημιουργούσε καταστάσεις και στο 67ο λεπτό, ο Πέλκας μετά από σέντρα του Λέοβατς, κλείδωσε τη νίκη. Η Λίμπερετς έκανε αισθητή την παρουσία της στο 68ο λεπτό, όταν χρειάστηκε η φοβερή απόκρουση του Γλύκου με τα πόδια, σε κεφαλιά του Komlichenko.

Τα αυτιά όλων μας ήταν κολλημένα στο ματς της Κάραμπαγκ με την Φιορεντίνα, τα γκολ της οποίας πανηγυρίστηκαν στην Τούμπα, καθώς βοήθησαν στην πρόκριση της ομάδας μας στους 32 του Europa League...  Μετά από αρκετό καιρό ο κόσμος έφυγε από το γήπεδο ικανοποιημένος, τόσο από την εμφάνιση όσο και από την πρόκριση του Δικεφάλου, για μια ακόμη φορά στην επόμενη φάση της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης...

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ (Ίβιτς): Γλύκος, Λέοβατς (82' Μαλεζάς), Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Τσίμιροτ, Κάνιας, Πέλκας (79' Σάκχοφ), Κάμπος, Αθανασιάδης (71' Κουλούρης), Ροντρίγκες.

Σλόβαν Λίμπερετς (Trpisovsky): Dubravka, Breite, Karafiat, Coufal, Folprecht (79' Kubyshkin), Komlichenko, Sevcik, Vuch, Bartosak, Ekpai (65' Sykora), Pokorny.

.........................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ στη σέντρα

3ο λεπτό: Απίστευτο! Ο Βαρέλα σε κενή εστία, πιάνει την κεφαλιά από ένα μέτρο άουτ!!! Προηγήθηκε φάουλ του Πέλκα από τα δεξιά, πρώτη κεφαλιά του Κρέσπο και 2η του Βαρέλα άουτ!!!!

9ο λεπτό: Ωραίο γύρισμα του Ροντρίγκες, σε κόρνερ αμυντικός

14ο λεπτό: Σουτ του Ροντρίγκες άουτ!

17ο λεπτό: Σουτ του Κάνιας άουτ

22ο λεπτό: Κίτρινη στον Πέλκα για αντικανονική προβολή

29ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Ροντρίγκες μετά από εκπληκτική προσπάθεια του Μάτος από τα δεξιά και ο Κλάους άφησε έξυπνα την μπάλα κάτω από τα πόδια του33ο λεπτό: Κίτρινη στον Κρέσπο. Νωρίτερα ο ΠΑΟΚ ζήτησε πέναλτι για χέρι αμυντικού, δεν υπάρχει τίποτε...
42ο λεπτό: Μεγάλη διπλή ευκαιρία με Πέλκα - Αθανασιάδη το τακουνάκι του οποίουκόντραρε και εξουδετερώθηκε από τον Dubravka
45ο λεπτό: Ατομική προσπάθεια του Μάτος με τα πόδια ο Dubravka

Στο 0-0 και το άλλο παιχνίδι ανάμεσα σε Κάραμπαγκ - Φιορεντίνα στο ημίχρονο

Ημίχρονο και στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ να προηγείται από το 29' με 1-0

Ξεκίνησε η επανάληψη, χωρίς αλλαγές οι ομάδες

46ο λεπτό: Καλή επίθεση του ΠΑΟΚ με Κάμπος από τα δεξιά, καταλήγει σε λάθος του Πέλκα...

51ο λεπτό: Κίτρινη στον Μάτος, η 3η σε παίκτη μας

54ο λεπτό: Σουτ του Κάμπος μπλόκαρε ο Dubravka

58ο λεπτό: Κίτρινη στον Ekpai

61ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ η Φιορεντίνα!!!

64o λεπτό: Ο Μarriner χαρίζει τη 2η κίτρινη στον Ekpai

65ο λεπτό: Sykora αντί του Ekpai

67ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Πέλκας μετά από σέντρα του Λέοβατς

68ο λεπτό: Φοβερή απόκρουση του Γλύκου με τα πόδια σε κεφαλιά του Komlichenko

70ό λεπτό: Σουτ του Κάμπος άουτ

71ο λεπτό: Κουλούρης αντί του Κλάους, ζεστό χειροκρότημα

74ο λεπτό: 1-1 η Κάραμπαγκ

76o λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ η Φιορεντίνα και 1-2

77ο λεπτό: Κίτρινη στον Sykora

79o λεπτό: Σάκχοφ αντί του Πέλκα και Kubyshkin στη θέση του Folprecht

82ο λεπτό: Κεφαλιά του Βαρέλα άουτ και Μαλεζάς στη θέση του Λέοβατς

85ο λεπτό: Κεφαλιά του Κουλούρη άουτ

3 λεπτά οι καθυστερήσεις

Τέλος

.................................................................

To pregame της αναμέτρησης...

18:00 Ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας, με το σύνθημα "ΠΑΟΚ παίξε την μπάλα της ζωής σου, αλλιώς .... "

17:45 Ολοκληρώθηκε η προθέρμανση, στα αποδυτήρια οι ομάδες, με την Τούμπα να μην έχει παραπάνω από 5.000 θεατές!!!

17:20 Βγήκαν για ζέσταμα οι παίκτες του ΠΑΟΚ, μέσα σε χλιαρά χειροκροτήματα από τους ελάχιστους θεατές που βρίσκονται στις κερκίδες!

19:27 Και οι Τσέχοι στο γήπεδο

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ:

Διαβάστε ακόμη...