"Αν δεν κερδίσουμε θα μείνουμε πίσω"

Ο Λέο Μάτος τοποθετήθηκε για την αυριανή κρίσιμη αναμέτρηση του Δικεφάλου απέναντι στην Καραμπάγκ...
"Αν δεν κερδίσουμε θα μείνουμε πίσω"

 Aναλυτικά τόνισε ο Βραζιλιάνος μπακ:

Για την σημασία της αυριανής αναμέτρησης: Είναι ένα παιχνίδι το οποίο παίζουμε με μία ομάδα, που είναι άμεσα ανταγωνίστρια για την πρόκριση. Ματς κλειδί. Αν δεν κερδίσουμε θα μείνουμε πίσω και θα θέλουμε πολύ δουλειά. Οπότε το μόνο αποτέλεσμα για εμάς αύριο είναι μόνο η νίκη", τόνισε αρχικά ο αμυντικός του Δικεφάλου.

Για την Καραμπάγκ: "Πριν από δύο χρόνια είχα αγωνιστεί εναντίον στην Καραμπάγκ. Ήξερα ότι είναι καλή ομάδα. Είναι καλύτερη πριν από δύο χρόνια. Είναι μία δυνατή ομάδα, αλλά μας αιφνιδίασε λίγο παραπάνω. Ξέρουμε πλέον τι να περιμένουμε. Εχουμε αφομοιώσει και τον τρόπο παιχνιδιού τους, οπότε θα είμαστε καλύτεροι".

Για την κατάσταση στον όμιλο του ΠΑΟΚ: "Δεν υπάρχουν πολύ μεγάλες διαφορές. Εχουμε πιθανότητες να περάσουμε. Καλό παιχνίδι στη Λίμπερετς, όπως και με την Φιορεντίνα εδώ.Αύριο θα δείξουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και θα πάρουμε τη νίκη για να περάσουμε στην επόμενη φάση".

Για το πως περιμένει να εξελιχθεί το αυριανό ματς: "Εξαρτάται από εμάς. Δεν θα τους δώσουμε τη δυνατότητα να κάνουν το ματς του πρώτου αγώνα. Ελπίζω να υπάρχει ένα μεγάλο γήπεδο και θα είναι πιο δύσκολο γι αυτούς, όπως και πιο εύκολο για εμάς".

Για την δυσκολία του Δικεφάλου στο σκοράρισμα: "Ο προπονητής μου έχει ζητήσει να ανεβαίνω και να προωθούμαι. Δεν μπορείς να αφήνεις την άμυνα. Πριν το ματς μου είπε ότι πιστεύει πως θα πετύχαινα γκολ κόντρα στην ΑΕΚ, όπως κι έγινε. Εμείς πρέπει να προσπαθούμε να δουλεύουμε στην προπόνηση. Μερικές φορές μπαίνουν τα δύσκολα και χάνονται εύκολα. Θα με προβλημάτιζε αν δεν δημιουργούσαμε ευκαιρίες".

Διαβάστε ακόμη...