Κακός ΠΑΟΚ, κάκιστος Ίβιτς!!!

Για την 3η αγωνιστική της φάσης των Ομίλων του Europa League, o Δικέφαλος έχασε με 2-0 εκτός έδρας από την Qarabag, πραγματοποιώντας πολύ κακή εμφάνιση.
Κακός ΠΑΟΚ, κάκιστος Ίβιτς!!!

Ο Ίβιτς παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, Λέοβατς, Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος στην άμυνα, Κάνιας, Σάκχοφ, Τσίμιροτ στη μεσαία γραμμή και Ροντρίγκεζ, Τιάμ, Κάμπος στην επίθεση.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στα πρώτα του λεπτά έκλεισαν τον ΠΑΟΚ με σκοπό να αιφνιδιάσουν. Με πολλή ενέργεια στο παιχνίδι της η Qarabag στο πρώτο 20λεπτο, δημιούργησε δύο πολύ καλές φάσεις, μία στο 10ο λεπτό, όταν μετά από σέντρα που βγήκε από τα αριστερά ο Muarem βγήκε στην πλάτη της άμυνάς μας, έκανε κοντινή προβολή άουτ!

Στο 18o λεπτό, η Qarabag είχε δοκάρι (οριζόντιο) με τον Ndlovu! Η πρώτη καλή στιγμή για τον Δικέφαλο ήρθε στο 23'. Σέντρα ο Μάτος, ανάποδο ψαλίδι του Σάκχοφ, απέκρουσε ο Sehic.

Όσο περνούσε η ώρα η ομάδα μας ισοροπούσε το παιχνίδι και αυτό έκοψε τον επιθετικό ρυθμό των γηπεδούχων, για να λήξει το ημίχρονο 0-0.

Με την έναρξη της επανάληψης ο ΠΑΟΚ μπήκε και πάλι νωχελικά στο γήπεδο, η Qarabag πήρε τον έλεγχο του ματς και στο 56' άνοιξε το σκορ με τον Quintana. O Ίβιτς πέρασε στο ματς τον Μπίσεσβαρ αντί του Κάνιας και λίγο αργότερα τον Περέιρα στη θέση του ανύπαρκτου Τιάμ.

Ο ΠΑΟΚ βελτίωσε αισθητά την απόδοσή του, δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί οι συγκεκριμένοι παίκτες δεν ξεκίνησαν στο αρχικό σχήμα (!), ο Δικέφαλος έβγαλε 1-2 καλές φάσεις για να ισοφαρίσει, έχει δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία του Ισραηλινού Αλόν Γιέφετ που έπαιξε έδρα σε καθοριστικές φάσεις και δέχτηκε το 2-0 στο 87' από τον Amirguliyev σε μια φάση στην οποία εκτέθηκε η άμυνά μας!!!

Με τη σημερινή ήττα ο ΠΑΟΚ πέρασε στην 3η θέση της βαθμολογίας του ομίλου, καθώς μας πέρασε η Qarabag με την οποία ισοβαθμούμε με 4 βαθμούς, αλλά οι Αζέροι έχουν πλέον νίκη στο μεταξύ μας ματς...

Η ομάδα είχε αρκετούς παίκτες από αυτούς που ξεκίνησαν στο αρχικό σχήμα κυριολεκτικά εξαφανισμένους! Κάμπος, Ροντρίγκες, Τιάμ, δεν φάνηκαν, αλλά και τα χαφ μας δεν μπορούσαν να κρατήσουν την μπάλα, απέναντι σε έναν αντίπαλο που χωρίς να είναι κάτι εξαιρετικό πήρε το τρίποντο...   

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Qarabag: Sehic, Agolli, Sadygov, Huseynov, Medvedev, Almeida, Garayev, Muarem, Amirguliyev, Quintana, Ndlovu (76' Madatov). 

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Λέοβατς, Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος, Τσίμιροτ, Κάνιας (59' Μπίσεσβαρ), Σάχοφ, Ροντρίγκες, Τζάλμα (76' Κουλούρης), Τιάμ (66' Περέιρα).

......................................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

To παιχνίδι ξεκίνησε, μπροστά σε 15.000 θεατές

5ο λεπτό: Χωρίς κάτι το αξιόλογο ως τώρα στο παιχνίδι πέρασε το πρώτο 5λεπτο

10ο λεπτό: Μεγάλη ευκαιρία για την Καραμπάγκ! Μετά από σέντρα που βγήκε από τα αριστερά ο Muarem έκανε κοντινή προβολή άουτ!

14ο λεπτό: Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύεται απέναντι στους γηπεδούχους που βγάζουν πολλή ενέργεια στο παιχνίδι τους, έχουν την κατοχή και θέλουν προσοχή! 

17ο λεπτό: Ο Ροντρίγκες μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, αλλά το γύρισμά του δεν ήταν καλό, μπλόκαρε ο Sehic

18o λεπτό: Δοκάρι για την Καραμπάγκ με τον Ndlovu

20ό λεπτό: Ο Σάκχοφ πέρασε από τα δεξιά, έστρωσε στον Τσίμιροτ που σούταρε απελπιστικά άουτ

23o λεπτό: Μεγάλη φάση για τον ΠΑΟΚ! Σέντρα ο Μάτος, ανάποδο ψαλίδι του Σάκχοφ, απέκρουσε ο Sehic

40ό λεπτό: Καλό σουτ του Κάμπος, η μπάλα δίπλα από το δοκάρι του Sehic

2 λεπτά οι καθυστερήσεις

Ημίχρονο

Ξεκίνησε η επανάληψη με τον ΠΑΟΚ στη σέντρα

50ό λεπτό: Όπως συνέβη στις αρχές του αγώνα, έτσι και τώρα οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά, χωρίς πάντως να απειλεί

56ο λεπτό: 1-0 οι γηπεδούχοι με τον Quintana. Ο ΠΑΟΚ πληρώνει το πολύ νωχελικό ξεκίνημά του ΚΑΙ στην επανάληψη

59ο λεπτό: Μπίσεσβαρ στη θέση του Κάνιας

66ο λεπτό: Περέιρα στη θέση του Τιάμ

70ό λεπτό: Διαμαρτυρίες των παικτών μας για πέναλτι πάνω στον Μπίσεσβαρ. 72ο λεπτό: Υποδεικνύεται οφ σάιτ ο Κάμπος που έβγαινε μόνος του, η μπάλα πήγε σε αυτόν από αντίπαλο!!!

73ο λεπτό: Κίτρινη στον Ndlovu

76o λεπτό: Madatov αντί του Ndlovu και Κουλούρης αντί του Κάμπος

77o λεπτό: Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Μάτος να σουτάρει πάνω σε αμυντικό!

87ο λεπτό: 2-0 η Κάραμπαγκ με τον Amirguliyev

88ο λεπτό: Σουτ του Ροντρίγκες άουτ

3 λεπτά οι καθυστερήσεις

Τέλος

................................................................

Το pregame της αναμέτρησης

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ

 

19:30 Σε εξέλιξη είναι το ζέσταμα των δύο ομάδων

Διαβάστε ακόμη...