"Δείξαμε χαρακτήρα στα δύσκολα"

Ο Γιάννης Μυστακίδης με την είσοδό του στο παιχνίδι βοήθησε πολύ στο να αλλάξει η κακή εικόνα της ομάδας στις αρχές της επανάληψης...
"Δείξαμε χαρακτήρα στα δύσκολα"

Διαβάστε τα όσα είπε ο Κατερινιώτης μεσοεπιθετικός:

"Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από το 1ο λεπτό, σε μία δύσκολη έδρα. Καταφέραμε και ισοφαρίσαμε γρήγορα δείχνοντας χαρακτήρα στα δύσκολα. Αυτό είναι κάτι που το κάνουμε από πέρσι. ΄Έτσι καταφέραμε και γυρίσαμε το παιχνίδι. Δε γίνεται σε όλα τα παιχνίδια να παίζουμε καλά. Ωστόσο πήραμε το αποτέλεσμα και ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που βρέθηκε στο πλευρό μας και μας βοήθησε να φτάσουμε στη νίκη. Οι μεγάλες ομάδες, ακόμη και στην κακή τους μέρα δείχνουν χαρακτήρα και να παίρνουν το αποτέλεσμα. Θέλουμε όμως να παίζουμε και καλό ποδόσφαιρο".

Σε ερώτηση αν το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι η τελική πάσα, απάντησε: "Η ομάδα δημιουργεί ευκαιρίες. Δε θέλω να σταθώ στον παράγοντα τύχη γιατί πιστεύω πως εξαρτάται από εμάς. Είμαι βέβαιος πως παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι".

Για το πώς αισθάνεται ο ίδιος: "Όταν ανήκεις σε μια τέτοια ομάδα πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος. Προσωπικά είμαι σίγουρος για τον εαυτό μου, γνωρίζω τι ζητάει ο προπονητής από εμένα. Είναι ξεκάθαρο πως ο υγιής ανταγωνισμός κάνει καλό και στην ομάδα και στους παίκτες".

Για τη σημασία της νίκης. σχολιάσε: "Ασφαλώς το διπλό σε αυτήν την έδρα ήταν πολύ σημαντικό. Τώρα θα πρέπει να πάρουμε και τα παιχνίδια στην Τούμπα. Με τη βοήθεια του κόσμου θα τα καταφέρουμε".

Για το αν το σημερινο διπλό βοηθάει τον ΠΑΟΚ και ενόψει του κυριακάτικου αγώνα στη Βέροια, δήλωσε: "Εννοείται πως τέτοιες νίκες ανεβάζουν την ψυχολογία μας. Σε κάνουν πιο δυνατό".

Τέλος σχολιάζοντας τα γκολ του Αθανασιάδη, είπε: "Ήμασταν σίγουροι ότι θα πετύχει γκολ ο Στέφανος. Είναι μεγάλος εκτελεστής και το έδειξε αυτό και σήμερα".

Διαβάστε ακόμη...