"Tο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα"

Ο τεχνικός του Δικεφάλου τοποθετήθηκε μετά τη λήξη του νικηφόρου αγώνα στην Τσεχία...
"Tο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα"

 Αναλυτικά ο Βλάνταν Ίβιτς τόνισε: 

Για το παιχνίδι: «Πάντα είναι σημαντικό να υπάρχει συγκέντωση από το πρώτο δευτερόλεπτο του παιχνιδιού. Όταν ξεκινάει και τελειώνει το ημίχρονο πολλές φορές δεν λειτουργεί το μυαλό και δεν είναι τόσο ζεστό και δεν έχουν αποκτήσει οι παίκτες σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ,ήταν ένα λάθος της στιγμής δεν είχαμε σωστές θέσεις αμυντικά και δεχθήκαμε αυτό το γκολ. Πρέπει να προσέξουμε στο μέλλον να μη συμβεί ξανά».

Για τη σημασία της σημερινής νίκης: «Σίγουρα μια σημαντική νίκη, τρεις βαθμοί γι αυτό ήρθαμε εδώ. Είναι καλό αποτέλεσμα για τη συνέχεια. Τέτοιες νίκες δίνουν δύναμη και αυτοπεποίθηση στην ομάδα και θέλω να πιστεύω ότι θα εκμεταλλευτούμε αυτό το τρίποντο που πήραμε σήμερα, που δεν ήμασταν καλοί».

Για την απόδοση της Λίμπερετς: «Υπήρχε αρκετή κούραση. Εχουμε παίκτες που παίζουν συνεχόμενα παιχνίδια. Μου κάνει εντύπωση που ο αντίπαλος ήταν τόσο φρέσκος μετά τα προβλήματα που είχαν. Δεν μπορώ να το καταλάβω. Τέλος πάντων... Είχαν αυτά τα τρεξίματα που εμείς δεν είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Σίγουρα παίζει ρόλο που δεν είχαν παιχνίδι το Σαββατοκύριακο».

Για το αν ο ΠΑΟΚ είχε σήμερα σύμμαχο την τύχη σε αντίθεση με προηγούμενα ματς: «Αυτό είναι το ποδοσφαιρο. Κάποιες φορές παίζεις καλά, δημιουργείς ευκαιρίες και δεν κερδίζεις. Κάποιες φορές μ ένα πέναλτι και μια ευκαιρία κερδίζεις. Στο ποδοσφαιρο πιο σημαντικό είναι να παίρνεις αποτελέσματα. Ολοι θέλουμε να κερδίζουμε με καλό ποδόσφαιρο, αλλά κάποιες φορές τέτοια νίκη όπως εμείς κάναμε σήμερα έχει μεγάλη αξία».

Για τον Κλάους: «Σίγουρα τα γκολ θα τον βοηθήσουν. Κάθε επιθετικός όταν βάζει γκολ κερδίζει σε αυτοπεποίθηση. Δουλεύει σκληρά, στα προηγούμενα παιχνίδια δεν πέτυχε γκολ, αλλά σήμερα πέτυχε και βοήθησε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Ολοι η ομάδα δούλεψε, αλλά αυτός είναι ο εκτελεστής και πρέπει να βάλει γκολ».

Για το αν θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση πρόκριση στα επόμενα δύο ματς: «Μετά από τα επόμενα δύο ματς μπορεί να ξεκαθαρίσει μπορεί και όχι. Παίζουμε τώρα σε μια έδρα καυτή, που μπορεί να έχασε με πέντε γκολ αλλά έχασε από μια ομάδα που αξίζει 100 εκατ. ευρώ. Η Φιορεντίνα, έχει παίκτες κλάσης που κοστίζουν 30 εκατ. ευρώ ο καθένας. Δεν μας περιμένει εύκολο παιχνίδι με την Καραμπάχ. Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι κι εκεί όπως σήμερα».

Διαβάστε ακόμη...