Μεγάλο διπλό με γκολάρα του Κλάους!!!

Για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, o ΠΑΟΚ κέρδισε εκτός έδρας τη Σλόβαν Λίμπερετς με 1-2, με γκολ του Αθανασιάδη...
Μεγάλο διπλό με γκολάρα του Κλάους!!!

Μπροστά σε 1.500 και πλέον οπαδούς του ο ΠΑΟΚ πέτυχε μια σπουδαία νίκη απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο...

Ο Ίβιτς παρέταξε στο αρχικό σχήμα (4-3-3) τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα Λέοβατς - Βαρέλα – Τζαβέλλα – Μάτος, στα χαφ Τσίμιροτ – Κάνιας - Σάκχοφ και στην επίθεση Ροντρίγκες – Αθανασιάδη – Κάμπος.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους Τσέχους να αιφνιδιάζουν μόλις στο πρώτο λεπτό με τον Komlichenko, σε μια φάση που η άμυνά μας συνελήφθη κοιμώμενη!

Η ομάδα σταδιακά ισορρόπησε το παιχνίδι και στο 9ο λεπτό κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Sýkora. Το εκτέλεσε ψύχραιμα ο Κλάους και ισοφάρισε...

Μέχρι το 30ό λεπτό, ο Δικέφαλος επέβαλε τον δικό του ρυθμό στο ματς, έχοντας την κατοχή της μπάλας, με τη Λίμπερετς να περιμένει στο μισό γήπεδο, αλλά επιθετικά δεν λειτουργούσε σωστά και οι όποιες προσπάθειες έκανε η ομάδα μας ήταν ημιτελείς.

Οι Τσέχοι έδειχναν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις τους και σε 1-2 περιπτώσεις ήταν απειλητικοί. Στο 45' ο ρέφερι αρνήθηκε να καταλογίσει δεύτερο πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ, όταν μετά από κεφαλιά πάσα του Τζαβέλλα, ο Βαρέλα σπρώχτηκε πονηρά από πίσω!

Η επανάληψη μας επεφύλασσε ένα διαφορετικό σκηνικό! Οι γηπεδούχοι έδειξαν ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο, ο ΠΑΟΚ έπαιξε πιο πίσω προσέχοντας τα νώτα του, ενώ είχε το μυαλό του στις αντεπιθέσεις. Μέχρι το 60ό λεπτό, είδαμε ένα παθητικό παιχνίδι από τους παίκτες μας, ως το σημείο που πέρασε στο ματς ο Γιάννης Μυστακίδης στη θέση του Κάμπος. Η αλλαγή συνετέλεσε στο να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας που άρχισε να δημιουργεί προϋποθέσεις για κάτι καλό στην επίθεση.

Στο 76ο λεπτό, χάθηκε τεράστια ευκαιρία για τους Τσέχους, με τον Komlichenko σε τετ α τετ να σημαδεύει το δοκάρι, σε μια φάση που η άμυνα είχε πολύ κακή αντίδραση...   Δέκα λεπτά αργότερα το πεταλάκι με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ (δεν σταμάτησαν στιγμή να στηρίζουν την ομάδα) πήρε φωτιά!!! Σέντρα του Λέοβατς καρφωτή κεφαλιά του Κλάους και 1-2! Εκπληκτική εκτέλεση από τον Αθανασιάδη!

Στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού η Λίμπερετς είχε δύο καλές στιγμές με τους Vůch και Hovorka, ενώ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ροντρίγκες έχασε πάλι το άχαστο, καθώς σε κενή εστία πλάσαρε άουτ!!!! Ο τερματοφύλακας των Τσέχων είχε βγει στην επίθεση, ο ΠΑΟΚ έκανε αντεπίθεση, αλλά το σίγουρο γκολ χάθηκε!!!

Οι συνθέσεις:

Λίμπερετς: Dúbravka, Bartošák (79' Baroš), Hovorka, Latka, Coufal, Folprecht (73' Karafiát), Breite, Vůch, Sýkora, Bartl (46' Ekpai), Komlichenko. 

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Λέοβατς, Τζαβέλλας, Βαρέλα, Μάτος, Τσίμιροτ, Κάνιας, Σάκχοφ (73' Τιαμ), Ροντρίγκες, Αθανασιάδης (85' Κρέσπο) και Κάμπος (59' Μυστακίδης).

.................................................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ στη σέντρα

1o λεπτό: Η Λίμπερετς ανοίγει το σκορ με τον Komlichenko

8ο λεπτό: Κεφαλιά του Hovorka, σε κόρνερ ο Γλύκος, είναι σε σύγχυση ο ΠΑΟΚ

9ο λεπτό: Πέναλτι κερδίζει ο ΠΑΟΚ!!! Χέρι του Sýkora (είδε κίτρινη). Κλάους και ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

13ο λεπτό: Κίτρινη στον Λέοβατς

16ο λεπτό: Γύρισμα του Μάτος, ο Ροντρίγκες σούταρε όχι όπως θα ήθελε, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας20ό λεπτό: Κίτρινη στον Βαρέλα για μαρκάρισμα στο κέντρο
22ο λεπτό: Καλή ανάπτυξη του ΠΑΟΚ από τα αριστερά, η σέντρα του Λέοβατς απευθείας πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα.23ο λεπτό: Λίγο πιο δυνατή η πάσα του Σάκχοφ στον Κλάους που έφευγε στην πλάτη της άμυνας34ο λεπτό: Έχει πέσει ο ρυθμός στα τελευταία λεπτά και βλέπουμε παιχνίδι κέντρου36ο λεπτό: Κόρνερ ο Ροντρίγκες, κεφαλιά του Τζαβέλλα άουτ38ο λεπτό: Σουτ του Bartošák, άουτ42ο λεπτό: Σέντρα ο Ροντρίγκες, κεφαλιά ο Κλάους απέκρουσε ο τερματοφύλακας43ο λεπτό: Ο Γλύκος μπλοκάρει την εκτέλεση φάουλ του Bartl, από πολύ καλή θέση45ο λεπτό: Πέναλτι στον Βαρέλα (σπρώξιμο από πίσω), δεν δίνεται!!!Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου: Φιορεντίνα - Καραμπαγκ 5-1 (με 10 από το 29' οι φιλοξενούμενοι)ΗμίχρονοΞεκίνησε η επανάληψη46ο λεπτό: Ekpai στη θέση του Bartl. Στο ίδιο λεπτό σουτ του Breite, άουτ52ο λεπτό με τους γηπεδούχους να είναι στην επίθεση από την αρχή της επανάληψης 55ο λεπτό: Φάουλ σαν κοντινό κόρνερ για την Λίμπερετς από τα αριστερά, η μπάλα πέρασε χωρίς να τη βρει κανείς58ο λεπτό: Ετοιμάζεται ο Γιάννης Μυστακίδης να μπει στο ματς59ο λεπτό: Μυστακίδης στη θέση του Κάμπος

63ο λεπτό: Φάουλ σε καλή θέση για τον ΠΑΟΚ, το κέρδισε ο Μυστακίδης. Το εκτέλεσε ο Τζαβέλλας στο τείχος

67ο λεπτό: Σουτ του Μάτος, μπλοκάρει ο τερματοφύλακας

71ο λεπτό: Κίτρινη στον Κάνιας

72ο λεπτό: Κίτρινη στον Bartošák

Στο ίδιο λεπτό σουτ του Μυστακίδη από καλή θέση άουτ

73ο λεπτό: Τιαμ στη θέση του Σάκχοφ και Karafiát αντί του Folprecht

76ο λεπτό:Τεράστια ευκαιρία για τους Τσέχους με τον Komlichenko σε τετ α τετ να σημαδεύει το δοκάρι

79ο λεπτό: Baroš στη θέση του Bartošák

Στο ίδιο λεπτό σουτ τοιυ Μυστακίδη το μπλόκαρε ο Dúbravka

83ο λεπτό: Σέντρα ο Λέοβατς, καρφωτή κεφαλιά ο Κλάους και ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

85ο λεπτό: Κρέσπο αντί του Κλάους, που είδε κίτρινη μετά το γκολ για τον πανηγυρισμό του

87ο λεπτό: Σουτ του Vůch άουτ

89ο λεπτό: Κεφαλιά του Hovorka, άουτ!

3 λεπτά οι καθυστερήσεις

93ο λεπτό: Ο Ροντρίγκες σε κενή εστία πλασάρει άουτ!!!! Ο τερματοφύλακας των Τσέχων είχε βγει στην επίθεση, ο ΠΑΟΚ έκανε αντεπίθεση, αλλά το σίγουρο γκολ χάθηκε

Τέλος!!! Μεγάλο διπλό ο ΠΑΟΚ!

...................................................

Το pregame της αναμέτρησης

18:45 Έφτασε στη γήπεδο η αποστολη του ΠΑΟΚ...

Η σύνθεση του Δικεφάλου:

19:00 Ο κόσμος του ΠΑΟΚ παίρνει σιγά σιγά θέση στο πέταλο

19:05 Περίπου 800 φίλοι του Δικεφάλου έχουν μπει ήδη στο γήπεδο με την προσέλευση να συνεχίζεται. Ο έλεγχος στην είσοδο ... εξονυχιστικός παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης!

19:15 Ξεκίνησαν ζέσταμα οι δύο τερματοφύλακες του ΠΑΟΚ

19:22 Βγήκε για προθέρμανση ο ΠΑΟΚ

19:46 Ολοκληρώθηκε η προθέρμανση, στα αποδυτήρια οι ομάδες

19:47 Όλοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που ταξίδεψαν στην Τσεχία, έχουν μπει στο πέταλο, υολογίζονται σε περίπου 1.500

Διαβάστε ακόμη...