Fans’ Man of the Match o Ροντρίγκες

Ο Γκάρι Ροντρίγκες αναδείχθηκε από τους φίλους του paokfc.gr ως ο Fans' Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στην Ντιναμό Τιφλίδας στο γήπεδο της Τούμπας για τα Play Offs του Europa League.
Fans’ Man of the Match o Ροντρίγκες

Σοβαρός, συγκεντρωμένος, γρήγορος και αποτελεσματικός. Το 0-3 του πρώτου αγώνα έδινε ξεκάθαρο προβάδισμα. Οι παίκτες του Ίβιτς φρόντισαν να επικυρώσουν το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League και να δείξουν ποιος είναι το αφεντικό μόλις στο 5′. Πήραν το προβάδισμα, διπλασίασαν τα τέρματα τους στην εκπνοή του ημιχρόνου, θωράκισαν την άμυνα, πίεσαν για περισσότερα γκολ και τελικά κατάφεραν να πάρουν μία ακόμα νίκη κόντρα στην Ντιναμό Τιφλίδας.

Εκ των κορυφαίων ο Γκάρι Ροντρίγκες . Ο άνθρωπος που ξεκλείδωσε νωρίς την άμυνα των Γεωργιανών και πέτυχε ένα όμορφο τέρμα, ενώ ήταν γενικά απολαυστικός. Ακατάπαυστο τρέξιμο, πίεση σε όλο το γήπεδο, συμβολή στην άμυνα, ένα κερδισμένο πέναλτι και μερικές εξαιρετικές τελικές πάσες που δεν αξιοποίησαν οι συμπαίκτες του.

Στην ψηφοφορία για τον Fans' Man of the Match ο Ροντρίγκες κέρδισε στις προτιμήσεις του κόσμου, συγκέντρωσε το 47,27% των ψήφων και κέρδισε τον ατομικό τίτλο. Στην δεύτερη θέση ο έτερος σκόρερ του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τζαβέλλας , ο οποίος έπιασε τα συνηθισμένα στάνταρ στην απόδοσή του πετυχαίνοντας μάλιστα και ένα όμορφο γκολ, και λίγο πίσω του ο Φακούντο Περέιρα , ο δημιουργός και των δύο τερμάτων του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι κόντρα στην Ντιναμό.

Διαβάστε ακόμη...