"Κάνουμε σταθερά βήματα σαν ομάδα" (vid)

O Γιώργος Τζαβέλλας μίλησε για την πρόκριση επί της Ντιναμό, καθώς και για το ενδεχόμενο επέκτασης τησ συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ...
"Κάνουμε σταθερά βήματα σαν ομάδα" (vid)

Αναλυτικά τόνισε ο διεθνής αμυντικός:

«Δε συγκρίνονται τα παιχνίδια με τον Άγιαξ με αυτά κόντρα στην Ντιναμό. Ήμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε. Είμαστε χαρούμενοι που προκριθήκαμε στους ομίλους, όμως φέτος θέλουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω και να πάμε παραπέρα.

Σίγουρα μας επηρεάζει η αναβολή αλλά είμαστε δίπλα σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται, καθώς θέλουμε ένα καλύτερο ποδόσφαιρο.

Ασχολούμαστε φυσικά με τις στημένες φάσεις. Τις δουλεύουμε και μακάρι να έρθουν και άλλα γκολ μέσα από αυτές. Κάνουμε σταθερά βήματα σαν ομάδα.

Θα βρούμε τα πατήματα μας σιγά σιγά και αυτό φυσικά θα γίνει μόνο αν έχουμε παιχνίδια στα πόδια μας. Μέσα από τα παιχνίδια θα γίνουμε καλύτεροι. Κάνουμε μια νέα αρχή με την Εθνική.

Θέλουμε να επανέλθει εκεί όπου της αξίζει εκεί όπου ήταν παλιότερα. Ελπίζουμε να έκλεισε ένας κακός κύκλος και να δώσουμε το παρών στην επόμενη διοργάνωση.

Υπάρχει θετική πρόθεση και από τις δύο πλευρές για την ανανέωση του συμβολαίου μου. Για οτιδήποτε θετικό θα ενημερωθείτε από την ομάδα»

Στο τέλος δήλωσε κάτι πάρα πολύ σημαντικό: «Θα ήθελα να πω και κάτι τελευταίο χωρίς να με ρωτήσετε! Θα ήθελα να αφιερώσω το γκολ που πέτυχα, στον Λεωνίδα τον Κουτσούκη, τον ποδοσφαιριστή της Ζακύνθου, ένα παιδί που δίνει μάχη για τη ζωή του, χρειάζεται ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, ελπίζω πως οι δημοσιογράφοι μέσα από τη δουλειά τους θα βοηθήσουν να το μάθει όσος περισσότερος κόσμος μπορεί. Εμείς κάνουμε τη δική μας προσπάθεια σαν ποδοσφαιριστές αλλά και σαν ομάδα, να καταφέρει το παιδί τις επόμενες μέρες να κάνει την επέμβαση που χρειάζεται, για την υγεία του»   

Διαβάστε ακόμη...