Άλμα πρόκρισης στους ομίλους!

Ο ΠΑΟΚ -χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση- κέρδισε στο «Μπόρις Παϊχάτζε» της Τιφλίδας, την Ντιναμό με 0-3 στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τα play offs του Europa League.
Άλμα πρόκρισης στους ομίλους!

Μπροστά σε 10.000 περίπου θεατές, ανάμεσά τους και περίπου 100 οπαδοί του ΠΑΟΚ, ο Ίβιτς παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα Λέοβατς – Τζαβέλλα – Κρέσπο – Μάτος, στα χαφ Τσίμιροτ – Σάκχοφ – Χαρίση και στην επίθεση Ροντρίγκες – Αθανασιάδη – Κάμπος

Ο Δικέφαλος είχε ένα μετριότατο πρώτο 45λεπτο, δεν μπορούσε να κρατήσει την μπάλα και να βγει στον χώρο, απέναντι σε έναν αντίπαλο που είχε 1-2 καλές στιγμές με τον δραστήριο Ζιγκουάρι και τον επικίνδυνο Παπουνασβίλι.

Η ομάδα μας ουσιαστικά στην πρώτη φάση που βρέθηκε στην περιοχή της Ντιναμό ευτύχησε να βρει δίχτυα! Ήταν το 20ό λεπτό, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ροντρίγκες, ο Λέο Μάτος πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας των Γεωργιανών και με κεφαλιά ψαράκι άνοιξε το σκορ.

Στα λεπτά που ακολούθησαν ο ΠΑΟΚ ανέβηκε κάποια μέτρα στο γήπεδο, αλλά η εικόνα του μόνο ικανοποιητική δεν ήταν. Οι Γεωργιανοί είχαν την κατοχή της μπάλας αλλά σπάνια έμπαιναν στην περιοχή μας, την ώρα που τα κενά στη μεσαία μας γραμμή ήταν εμφανέστατα!

Ουσιαστικά από τον ΠΑΟΚ του πρώτου ημιχρόνου δεν ξεχώρισε κάποιος, όμως η ομάδα κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-1 ...

Με την έναρξη της επανάληψης ο Κάνιας πέρασε στη θέση του Χαρίση, ο Ροντρίγκες στο 50' έχασε άχαστο τετ α τετ και στο 71ο λεπτό ο Κρέσπο από κοντά έκανε  το 0-2!!! Η παρουσία του Μπίσεσβαρ (μπήκε στο ματς στο 68') ήταν σημαντική, όπως και του Περέιρα με τον τελευταίο στο 84' με κεφαλιά ψαράκι να κάνει το 0-3 και ουσιαστικά να βάζει ταφόπλακα στα όνειρα των γηπεδούχων για πρόκριση...

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ντιναμό Τιφλίδας: Σκρίμπε, Λομπχανίτζε (58' Τεβτζάντζε), Αμισουλασβίλι, Τσιντσάντζε (69' Αλβάρο), Τσαντουρισβίλι, Παπουνασβίλι (63' Ντβαλισβίλι), Κιτεισβίλι, Παρουνασβίλι, Ρενέ Σάντος, Ζιγκάουρι, Τσελίντζε.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Κρέσπο, Λέοβατς, Χαρίσης (46' Κάνιας), Σάκχοφ (68' Μπίσεσβαρ), Τσίμιροτ, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης, Κάμπος (81' Περέιρα).

...........................................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

To παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ στη σέντρα...

7ο λεπτό: Χωρίς κάτι ιδιαίτερο στα πρώτα λεπτά με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να ελέγξουν τον ρυθμό. Περισσότεροι από 10.000 οι θεατές στο παιχνίδι

13ο λεπτό: Ο ΠΑΟΚ δεν απειλείται από τους γηπεδούχους, αλλά επιθετικά δεν έχει κάνει ακόμη αισθητή την παρουσία του!

14ο λεπτό: Σουτ του Τσαντουρισβίλι, άουτ

Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κρατήσει την μπάλα, πολλά τα λάθη των παικτών μας

16ο λεπτό: Καλή στιγμή για τη Ντιναμό με ατομική προσπάθεια του Ζιγκάουρι, η μπάλα πέρασε κόρνερ!

20ό λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο ΠΑΟΚ με κεφαλιά ψαράκι του Μάτος μετά από κόρενερ του Ροντρίγκες! Δείτε το γκολ ΕΔΩ25ο λεπτό: Καλή ευκαιρία με τον Κλάους που μετά από γύρισμα του Ροντρίγκες δεν βρήκε την μπάλα όπως θα ήθελε και αυτή πέρασε κόρνερ, χωρίς συνέχεια η φάση26ο λεπτό: Σουτ του Ροντρίγκες άουτ29ο λεπτό: Σουτ του Ζιγκάουρι, μπλόκαρε ο Γλύκος30ό λεπτό: Λάθος ο Γλύκος στην έξοδο σε εκτέλεση κόρνερ, ευτυχώς πέρασε η μπάλα!!!36ο λεπτό: Επικίνδυνη αντεπίθεση των Γεωργιανών το σουτ του Παπουνασβίλι κατέληξε άουτ. Στο ξεκίνημα της φάσης υπάρχει φάουλ στον Χαρίση που δεν δόθηκε Κάνιας και Μπίσεσβαρ ξεκίνησαν ζέσταμαΗμίχρονο στη Γεωργία με τον ΠΑΟΚ να προηγείται με 0-1 χάρη σε γκολ του Μάτος με κεφαλιά στο 20'Ξεκίνησε η επανάληψη46ο λεπτό: Κάνιας στη θέση του Χαρίση48ο λεπτό: Σουτ του Κάμπος από καλή θέση άουτ 50ό λεπτό: Απίστευτο χαμένο τετ α τετ από τον Ροντρίγκες! Αυτά δεν χάνονται56ο λεπτό: Κίτρινη κάρτα στον Μάτος58ο λεπτό: Ο Τεβτζάντζε στη θέση του Λομπχανίτζε63ο λεπτό: Ντβαλισβίλι στη θέση του Παπουνασβίλι66ο λεπτό: Σουτ του Κάμπος άουτ68ο λεπτό: Μπίσεσβαρ στη θέση του Σάκχοφ69ο λεπτό: Κίτρινη στον Ρενέ Σάντος, στο ίδιο λεπτό ο Αλβάρο στη θέση του Τσιντσάντζε71ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Κρέσπο και 0-2!!!73ο λεπτό: Σε κόρνερ ο Γλύκος μακρινό δυνατό σουτ των γηπεδούχων74ο λεπτό: Νέο σουτ των γηπεδούχων άουτ, την ώρα που οι φίλοι της Ντιναμό αποχωρούν από το γήπεδο 76ο λεπτό: Σουτ του Τσελίντζε μπλόκαρε ο Γλύκος, στο ίδιο λεπτό κίτρινη στον Παρουνασβίλι79ο λεπτό: Ο Μάτος με εξαιρετικό τάκλιν σταματάει σουτ της Ντιναμό81ο λεπτό: Περέιρα στη θέση του Κάμπος 82ο λεπτό: Ολιγωρία του Ροντρίγκες σε γύρισμα του Περέιρα!!!

84ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ και 0-3 ο Περέιρα με κεφαλιά ψαράκι μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Μίσεσβαρ!!!

88ο λεπτό: Ο Περέιρα από καλή θέση σούταρε άουτ

3 λεπτά οι καθυστερήσεις

Τέλος

..................................................

Το pregame της αναμέτρησης:

17:40: Η ομάδα του Δικεφάλου στον αγωνιστικό χώρο του Boris Paichadze Dinamo Arena

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ:

Εκτός αποστολής έμειναν οι: Σιαμπάνης, Γιαννούλης, Κουλούρης, Ζάιρο.
18:12 Βγήκαν για ζέσταμα οι τερματοφύλακες και των δύο ομάδων

18:13 Άρχισαν να παίρνουν θέση στο αχανές πέταλο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ

18:21 Βγήκε για ζέσταμα ο ΠΑΟΚ μέσα σε χειροκροτήματα από 100 οπαδούς του Δικεφάλου

Διαβάστε ακόμη...