Στην Τιφλίδα ο ΠΑΟΚ

"Πάτησε" Γεωργία η αποστολή του Δικεφάλου, μία μέρα πριν την αναμέτρηση κόντρα στην Ντιναμό Τιφλίδας για τα Play Offs του Europa League (18.08 19:00).
Στην Τιφλίδα ο ΠΑΟΚ

 Από το αεροδρόμιο Μακεδονία με προορισμό την Τιφλίδα αναχώρησε ο Δικέφαλος το πρωί της Τετάρτης (17.08). Δίπλα στην ομάδα βρέθηκε και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος είχε τετ α τετ με μέλη της αποστολής στο αεροδρόμιο, ενώ έφτασε μέχρι το αεροπλάνο για να τους αποχαιρετίσει και να τους ευχηθεί καλή επιτυχία.

Μετά από δυόμιση ώρες, το αεροπλάνο προσγειώθηκε στην Τιφλίδα. Τους ανθρώπους του Δικεφάλου περίμενε μία έκπληξη, καθώς φίλοι της ομάδας που ζουν στην Γεωργία ετοίμασαν μία όμορφη υποδοχή για τους αγαπημένους τους παίκτες.
.
Στην συνέχεια η ομάδα αποσύρθηκε στο ξενοδοχείο για φαγητό και ξεκούραση. Στις 17:45 ώρα Ελλάδας ο Βλάνταν Ίβιτς και ο Τζάλμα Κάμπος θα παραβρεθούν στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ενώ ο Δικέφαλος θα έχει την ευκαιρία να πάρει μία γεύση από το Boris Paichadze Dinamo Arena, καθώς θα προπονηθεί εκεί στις 18:30, με τα πρώτα 15 λεπτά να είναι ανοιχτά στους εκπροσώπους του Τύπου.

Δείτε μέσα από τον φακό του paokfc.gr αποκλειστικές εικόνες από το ταξίδι της ομάδας στην Γεωργία.

Διαβάστε ακόμη...