Ready to flight!

Την πόρτα της πρόκρισης στα play offs του Champions League χτυπάει απόψε στις 21:30 ο ΠΑΟΚ, αντιμετωπίζοντας στην κατάμεστη Τούμπα τον Άγιαξ, στη ρεβάνς του 1-1 του Άμστερνταμ.
Ready to flight!

Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το novasports 2, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας, που θα σας μεταφέρει όλα όσα θα γίνουν στην Τούμπα, πριν, κατά τη διάρκεια, και μετά το τέλος του παιχνιδιού. Η σημασία της αναμέτρησης είναι τεράστια και ο στόχος ένας και μοναδικός: η πρόκριση στα play offs της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης  της ηπείρου μας.

Ο Βλάνταν Ίβιτς πήρε στην 19μελή αποστολή τους: Γλύκο, Μπρκιτς, Λέοβατς, Κίτσιου, Μάτος, Τζαβέλλα, Μαλεζά, Κάνιας, Κρέσπο, Τζιόλη, Σάκχοφ, Χαρίση, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδη, Κάμπος, Ροντρίγκες, Αθανασιάδη, Κουλούρη.

Αλλαγές στην ενδεκάδα που παρέταξε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ στην Άμστερνταμ Αρένα δεν προβλέπονται, με μοναδική περίπτωση παίκτη που διεκδικεί θέση στην αρχική ομάδα να είναι ο Κάνιας. Έτσι στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν οι: Γλύκος, Λέοβατς, Τζαβέλλας, Κρέσπο, Μάτος, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Κάμπος, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης σε ένα 4-3-3.

Περιμένουμε να δούμε ένα παιχνίδι τακτικής, με τον ΠΑΟΚ να δίνει χώρο στους φιλοξενούμενους, ανεβάζοντας όμως την πίεση στη μεσαία γραμμή και φυσικά οι παίκτες μας να προσπαθήσουν να σκοράρουν στην κόντρα με τους ταχύτατους ακραίους, οι οποίοι θα βρουν απέναντί τους, τους όχι ιδιαίτερα γρήγορους αμυντικούς των Ολλανδών.

Ο αγώνας μόνο εύκολος δεν είναι, ο ΠΑΟΚ δεν θα βρει απέναντί του μια αδιάφορη ομάδα, καθώς ο Άγιαξ έχει και το πολύ βαρύ όνομα, αλλά και τους εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να σε κάνουν τη ζημία ανά πάσα στιγμή.

Στην ενδεκάδα των Ολλανδών αναμένεται να βρεθούν οι: Σίλεσεν, Τέτε, Ντάικς, Φίργκεφερ, Φέλτμαν, Ρίντεβαλντ, Γκουντέλι, Κλάασεν, Ελ Γκάζι, Κασιέρα και Ντόλμπεργκ.

Η Τούμπα σήμερα το βράδυ θα είναι κατάμεστη, τα εισιτήρια έγιναν καπνός μέσα σε λίγες ώρες και η δίψα του κόσμου για πρόκριση είναι με μια λέξη ΤΕΡΑΣΤΙΑ.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Άντονι Τέιλορ με βοηθούς τους Γκάρι Μπέσγουικ και Λι Μπετς, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο επίσης Άγγλος, Κρεγκ Πάουσον. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Ιταλός, Ματέο Σιμόνε Τρεφολόνι.

Διαβάστε ακόμη...