Αναμένεται χαμός στα εκδοτήρια!

Όπως έγινε γνωστό σήμερα, το πρωί της Δευτέρας (1/8) θα βγουν στα εκδοτήρια της Τούμπας τα εισιτήρια της ρεβάνς με τον Άγιαξ...
Αναμένεται χαμός στα εκδοτήρια!

Το θετικό αποτέλεσμα του Δικεφαλου στην Ολλανδία και η πολύ μεγάλη δίψα του κόσμου να δει την ομάδα να περνάει στα play offs του Champions League, αποκλείοντας έναν δυνατό αντίπαλο, είναι 100% σίγουρο πως θα φέρει χιλιάδες ανθρώπων στα εκδοτήρια από τις πρώτες ώρες της Δευτέρας.

Όπως είναι γνωστό για τη θύρα 8 δεν θα εκδοθούν εισιτήρια λόγω της παρουσίας των Ολλανδών, ενώ οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας έχουν εξασφαλισμένη θέση, κάτι που σημαίνει πως τα εισιτήρια που θα είναι προς διάθεση θα είναι περίπου 16.000 (εφόσον δεν κρατηθούν για λόγους ασφαλείας κάποιες θέσεις στη θύρα 7)... Ο συνολικός αριθμός είναι ελάχιστος για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των δεκάδων χιλιάδων οπαδών που θέλουν να δουν το συγκεκριμένο ματς!!!

Η σελίδα ήδη δέχτηκε καταιγισμό μηνυμάτων από φίλους του Δικεφάλου που αναζητούν απεγνωσμένα το μαγικό χαρτάκι, ακόμη και από ΠΑΟΚτσήδες που ζουν μόνιμα στο εξωτερικό!

Διαβάστε ακόμη...