Ώρα Champions League για τον ΠΑΟΚ!

Η ώρα της πρώτης μάχης του ΠΑΟΚ με τον Αίαντα έφτασε.
Ώρα Champions League για τον ΠΑΟΚ!

Απόψε το βράδυ στις 21:45, ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει στην Άμστερνταμ Αρίνα τον δευτεραθλητή Ολλανδίας και θέλει να φύγει από τη χώρα της τουλίπας έχοντας στις αποσκευές του το θετικό αποτέλεσμα που θα του δίνει αυξημένες ελπίδες για πρόκριση στη ρεβάνς της Τούμπας...Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ΟΤΕ sports, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του από το live score της σελίδας μας.

Ο Βλάνταν Ίβιτς που όπως είναι γνωστό ήταν μέλος της ομάδας του 2010 που αποκλείστηκε με δύο ισοπαλίες (1-1 και 3-3), πήρε μαζί του στην αποστολή τους: Γλύκο, Μπρκιτς, Μελίσσα, Λέοβατς, Κίτσιου, Μάτος, Τζαβέλλα, Μαλεζά, Κρέσπο, Τζιόλη, Σάκχοφ, Χαρίση, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Πέλκα, Μυστακίδη, Ζάιρο, Κάμπος, Ροντρίγκες, Αθανασιάδη, Κουλούρη. Τρεις από αυτούς θα κοπούν λίγο πριν φτάσει η αποστολή στο ενυπωσιακό στάδιο του Άγιαξ.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ αναμένεται να παρατάξει στο αρχικό σχήμα (4-3-3) τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, Μάτος, Κρέσπο, Τζαβέλλα, Λέοβατς στην άμυνα, Τζιόλη, Τσίμιροτ, Σάκχοφ στη μεσαία γραμμή και μπροστά τους Ροντρίγκες, Αθανασιάδη, Κάμπος, Θέση στο αρχικό σχήμα (με λίγες πάντως πιθανότητες) διεκδικούν ο Χαρίσης και ο Μαλεζάς.

Στο γήπεδο αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρόν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που καταφθάνουν στην πρωτεύουσα της Ολλανδίας από διάφορα μέρη της Ευρώπης (κυρίως από Γερμανία), καθώς φυσικά και από την Ελλάδα. 

Όσον αφορά τον Άγιαξ, ο τεχνικός του, Πίτερ Μπος, έχει προβλήματα λόγω σημαντικών απουσιών. Εκτός από τους Μίλικ και Μπάζοερ, δεν θα έχει στην διάθεση του τον Γκουντέλι, που είναι εκτός πρώτου παιχνιδιού λόγω περσινής τιμωρίας. Στο αρχικό σχήμα (4-3-3) αναμένεται να βρεθούν: Σίλεσεν κάτω από τα δοκάρια, Τέτε, Φέλτμαν, Φιεργκέφερ, Ντάικς στην άμυνα, στο χώρο του κέντρου Ρίντεβαλντ, Φαν Ντε Μπεεκ και Κλάασεν και στην επίθεση Ελ Γκάζι, Γιούνες και Κασιέρα.

Διαιτητής του παιχνιδιού ορίστηκε ο Ισπανός (Καταλανός για την ακρίβεια) Χαβιέ Εστράδα Φερνάντεζ. Βοηθοί θα είναι οι επίσης Ισπανοί Μιγκέλ Μαρτίνες Μουνουέρα και Φρανσίσκο Χαβιε Μάρτιν Γκαρσία, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Ιγκνάσιο Ιγλέσιας Βιλανουέβα. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Σέρβος Ζντράβκο Γιόκιτς και παρατηρητής της UEFA ο Φινλανδός Πέρτι Αλάτζα.

Θυμηθείτε την προϊστορία του Δικεφάλου με τις ολλανδικές ομάδες ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...