"Με συγκέντρωση και πειθαρχία"

Ο Στέφανος Αθανασιάδης, εκπροσωπώντας τους συμπαίκτες του, μίλησε για το παιχνίδι με τον Άγιαξ, τονίζοντας τι πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ για να πάρει το θετικό αποτέλσμα...
"Με συγκέντρωση και πειθαρχία"

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι: "Έχουμε δουλέψει όλον αυτόν τον καιρό μετά την κλήρωση πάνω στον αντίπαλο, είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση όσον αφορά το αγωνιστικό επίπεδο και πιστεύω πως η ομάδα θα καταφέρει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα αν έχει δύο στοιχεία στον τρόπο παιχνιδιού: συγκέντρωση και πειθαρχία. Αυτά τα δύο στοιχεία θα βοηθήσουν για να φύγει η ομάδα με ένα θετικό αποτέλεσμα"

Για τις ευκαιρίες που θα έχει ο ΠΑΟΚ να σκοράρει στα παιχνίδια με τον Άγιαξ: "Αν είσαι συγκεντρωμένος και έχεις πειθαρχία στο παιχνίδι μπορείς να φύγεις με ένα θετικό αποτέλεσμα. Σίγουρα σε δυο τόσο μεγάλα παιχνίδια θα βρεις μπροστά σου λίγες ευκαιρίες. Πρέπει να πετύχεις ένα γκολ θα φύγεις με ένα θετικό αποτέλεσμα"

Για το πού θα κριθεί το παιχνίδι: "Σε αυτά που σας είπα! Είναι τα στοιχεία που θα κρίνουν το παιχνίδι. Να είσαι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι. Ο Άγιαξ είναι μια μεγάλη ομάδα, δε φοβόμαστε, τον σεβόμαστε πάρα πολύ, ήρθαμε εδώ να κάνουμε το παιχνίδι μας, να κάνουμε αυτά τα πράγματα που δουλέψαμε στις προπονήσεις για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα"

Για τα παιχνίδια με τον Άγιαξ το 2010: "Τότε ήμουν λίγο πιο μικρός, ήμουν στην αποστολή αλλά είχα μείνει εκτός την τελευταία στιγμή. Είναι από αυτά τα παιχνίδια που θέλεις να αγωνιστείς και δεν τα ξεχνάς εύκολα. Είναι μεγάλα παιχνίδια, ευρωπαϊκά παιχνίδια και κάθε ποδοσφαιριστής που είναι στην ομάδα θέλει να αγωνιστεί σε αυτά"

Για το αν είναι έτοιμος να παίξει, μετά τις ενοχλήσεις που είχε τελευταία: "Είμαι 100% έτοιμος μετά τις ενολήσεις που είχα στον τένοντα του προσαγωγού, έναν μικρό ερεθισμό, το προφυλάξαμε στο φιλικό με τον Απόλλωνα Λεμεσού και πλέον είναι έτοιμος"

Για τη σημασία που έχουν για τους παίκτες τέτοια παιχνίδια: "Είναι πολύ ιδιαίτερα παιχνίδια και οι ποδοσφαιριστές το βλέπουν σαν ένα βήμα παραπάνω για να μπούμε στους ομίλους, αυτός είναι ο στόχος της ομάδας, να καταφέρουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω και να μπει η ομάδα στους ομίλους του Champions League"

Για το αν γνωρίζουν τον τρόπο παιχνιδιού του Άγιαξ: "Έχουμε δει κάποια στοιχεία του Άγιαξ, πιέζουν από την αρχή ψηλά, έχουμε δουλέψει πάνω σε αυτό και δεν θα μας δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα"

Διαβάστε ακόμη...