"Είχα αίσθηση ότι θα κληρωθούμε με Άγιαξ" (vid)

Ο προπονητής του Δικεφάλου σχολιάσε την κλήρωση που έφερε στον δρόμο του ΠΑΟΚ τον Άγιαξ...
"Είχα αίσθηση ότι θα κληρωθούμε με Άγιαξ" (vid)

 Αναλυτικά τόνισε Ο Βλάνταν Ίβιτς:

Για την κλήρωση: «Για να είμαι ειλικρινής περίμενα τον Αγιαξ. Όταν μιλήσαμε εδώ με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ είχα αυτή την αίσθηση. Εχουμε παίξει ξανά στο παρελθόν. Είναι μία τεράστια ομάδα για το Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Όλα αυτά μας δίνουν παραπάνω κίνητρο για να πάρουμε την πρόκριση».

Για το αν έχει δει παιχνίδια του Αγιαξ: «Εχουμε δει παιχνίδια. Ο Αγιαξ έκανε αρκετά φιλικά και έχουμε δει ορισμένα από αυτά. Ισως δω και εγώ κανένα αγώνα από κοντά. Οσο πλησιάζει ο καιρός για το παιχνίδι πιστεύω οι παίκτες μου να είναι έτοιμοι. Τα επόμενα παιχνίδια θα είναι πιο ουσιαστικά».

Για τη νοοτροπία της ομάδας: «Είναι τα πρώτα παιχνίδια. Είναι σημαντικά για τον σύλλογο. Οι παίκτες θα πρέπει να έχουν πίστη πως θα προκριθούμε. Εγώ πιστεύω στην ομάδα μου στους παίκτες μου. Εχουμε δέκα ημέρες και θα δουλέψουμε σκληρά για να λύσουμε τα μικρά προβληματάκια που έχουμε. Θα είμαστε έτοιμοι στο 100% για το παιχνίδι αυτό».

Για την παλαιότερη αναμέτρηση κόντρα στον Άγιαξ: «Παίξαμε το 2010. Ημουν παίκτης τότε. Μου έχει μείνει μία πικρή γεύση. Ο Αγιαξ ήταν τότε μια πολύ δυνατή ομάδα. Τότε είχαμε πίστη πως μπορούμε να το κάνουμε, δουλέψαμε σκληρά Το ίδιο θέλω και από τους παίκτες μου. . Φέτος όποιος κι αν είναι μπροστά μας με κάποια πράγματα που θέλω να αλλάξω θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε».

Διαβάστε ακόμη...