Το νέο ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ολοκληρώθηκε η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων, με κύριο θέμα την έγκριση της εισόδου νέων μελών στο ΔΣ
Το νέο ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Με δεδομένη την είσοδο του κ. Νίκου Βεζυρτζή στην προηγούμενη τακτική γενική συνέλευση, η σημερινή απόφαση αφορά την επέκταση του ΔΣ, το οποίο πλέον γίνεται οκταμελές.

Πέρα από την επάνοδο σε αυτό του κ. Ηλία Γεροντίδη (ο οποίος είχε παραιτηθεί τυπικά για να αντικατασταθεί από τον κ. Νίκο Βεζυρτζή) στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας έγιναν δυο σημαντικές προσθήκες.

O κ. Λούμπος Μίχελ, πρώην διεθνής διαιτητής, αλλά και βουλευτής Σλοβακίας είναι το ένα νέο μέλος. Με σπουδαία διαιτητική καριέρα, ο 47χρονος Σλοβάκος (γεν. 16/5/1968 στο Στροπκόβ της πρώην Τσεχοσλοβακίας) είναι ο 6ος καλύτερος διαιτητής του 21ου αιώνα σύμφωνα με την Διεθνή Υπηρεσία Στατιστικής και Ιστορίας του Ποδοσφαίρου, με παρουσίες σε τελικό Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ (Πόρτο – Σέλτικ 2003), Τσάμπιονς Λιγκ (Μάντσεστερ-Τσέλσι 2008), Παγκόσμια Κύπελλα (2002 και 2006) και Ευρωπαϊκά Κύπελλα (2004 και 2008). Ο κ. Μίχελ θα αναλάβει το κομμάτι των Διεθνών Σχέσεων της εταιρίας.


Δεύτερο νέο μέλος στο Δ.Σ. είναι ο κ. Αρτούρ Νταβιντιάν. O 38χρονος (γεν. 28/10/1977 στο Ροστόφ) κάτοχος MBA του Oxford University ανήκει στο επιτελείο των επιχειρήσεων του κ. Ιβάν Σαββίδη και ζει και εργάζεται πλέον μόνιμα στην Ελλάδα ως Διευθύνων Σύμβουλος της Dimera. Ο κ. Νταβιντιάν θα ενισχύσει τον τομέα της οικονομικής και εταιρικής ανάπτυξης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Τέλος, χωρίς θέση στο Δ.Σ. αλλά σε στενή επαφή με τα μέλη του και τον ίδιο τον μεγαλομέτοχο, ως σύμβουλός τους, θα βρίσκεται ο Γιώργος Κούδας. Το μέγεθος της προσωπικότητας και της προσφοράς του κ. Κούδα δεν αποτυπώνονται με λέξεις και η συμβολή του θα είναι καθοριστική για να ενώσει όλες τις δυνάμεις της οικογένειας κάτω από την αγάπη για το Σύλλογο και τη γνώση του τι πρεσβεύει αυτός. Είναι ιδιαίτερη τιμή για τον ΠΑΟΚ η ενεργή πλέον συμμετοχή του Γιώργου Κούδα στην μεγάλη προσπάθεια ανάπτυξης της ομάδας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο όπως διαμορφώθηκε μετά τη σημερινή έκτακτη Γ.Σ. έχει ως εξής:

Ιάκωβος Αγγελίδης – Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος

Νικόλαος Βεζυρτζής – Αντιπρόεδρος

Χρυσόστομος Γκαγκάτσης – Αντιπρόεδρος

Maria Goncharova – Μέλος

Δημοκράτης Παπαδόπουλος – Μέλος, Εκπρόσωπος Α.Σ. ΠΑΟΚ

Ηλίας Γεροντίδης – Μέλος

Lubos Michel – Μέλος

Artur Davidyan – Μέλος

Διαβάστε ακόμη...