"Η αδικία σε βάρος μας, έχει ξεχειλίσει"!

Ο πρόεδρος του ΑΣ, ΠΑΟΚ Θανάσης Κατσαρής, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση με τους βουλευτές μίλησε για όλους και για όλα...
"Η αδικία σε βάρος μας, έχει ξεχειλίσει"!

Αρχικά είπε: "Σαν ΠΑΟΚ εκφράζουμε την δυσαρέσκειά μας για το ότι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας μόνο τόσοι λίγοι βουλευτές από τους 23 που καλέσαμε. Αυτοί που αρνήθηκαν να έρθουν στη συνάντηση κάποια στιγμή θα καταλάβουν ότι θα τους το ανταποδώσουμε".

Μιλώντας για το θέμα της Θέρμης ανέφερε: "Μας έχουν διαβεβαιώσει κυρίως οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ότι η τροπολογία είναι έτοιμη και θα ψηφιστεί αμέσως μετά τις εκλογές. Έτσι μάς είπαν".

Για το θέμα των χρεών είπε: "Για τα χρέη μάς είπαν ότι η ρύθμιση θα κατατεθεί μετά τις εκλογές.  Την έχει δεχθεί και η Τρόικα, αλλά δεν ήθελε να περάσει τώρα. Ο ΠΑΟΚ εδώ και χρόνια ακούει πολλά και για αυτό είμαστε επιφυλακτικοί. Υπάρχει το φαινόμενο να θέλουμε να δώσουμε χρήματα και να μας λένε όχι. Είμαστε ο μοναδικός σύλλογος που θέλει να προχωρήσει σε αυτές τις κινήσεις και δεν τον αφήνουν. Όσοι έδωσαν το παρόν σήμερα εκπροσωπούσαν και τα κόμματά τους και μάς είπαν ότι δεν θα σταθούν εμπόδιο στα θέματα που αφορούν τον ΠΑΟΚ"...

Για την συνάντηση με τον Πρωθυπουργό δήλωσε: "Γνωριζόμαστε εδώ και πολλά χρόνια. Σήμερα δεν μιλήσαμε συγκεκριμένα γι' αυτά τα θέματα αλλά ξέρω ότι ο ίδιος ο Σαμαράς θέλει να δοθεί λύση στο πρόβλημα του ΠΑΟΚ. Η τρόικα έχει δεχθεί τη λύση. Μας ενδιαφέρει να λυθεί το θέμα για όλες τις εταιρίες οριζόντια με την πληρωμή μόνο του πρωτογενούς κεφαλαίου".

Για την παρουσία του Σαββίδη υπογράμμισε: "Έχουμε έναν επενδυτή στο σύλλογο και οφείλουμε να τον προστατέψουμε. Αν δεν υπήρχε Σαββίδης δεν θα υπήρχε ΠΑΟΚ. Βλέπετε τι συμβαίνει σε κάποιες άλλες ομάδες που βολοδέρνουν".

Για τη δουλειά που γίνεται στον ΑΣ σημείωσε: "Στον ερασιτέχνη γίνεται πολύ καλή δουλειά. Υπάρχουν άτομα που δουλεύουν σκληρά για να έρχονται τα αποτελέσματα και τα κύπελλα. Η στήριξη στον ερασιτέχνη έρχεται από την ΠΑΕ και τον κ. Σαββίδη"...

Τέλος την ΕΠΟ ανέφερε: "Υπάρχει το αυτοδιοίκητο στην ΕΠΟ αλλά μe το νέο αθλητικό νόμο θα γίνει προσπάθεια να βρεθεί λύση. Πολλοί υπουργοί το προσπαθούν εδώ και χρόνια. Η αδικία σε βάρος του ΠΑΟΚ πάντως, έχει ξεχειλίσει. Οι άνθρωποι που διοικούν το ποδόσφαιρο δεν υπολογίζουν κυριιολεκτικά τίποτα. Όλος ο ΠΑΟΚ αντιδρά δίπλα στην ΠΑΕ. Ελπίζω αυτή η αντίδραση να φέρει αποτέλεσμα, γι αυτό και εμείς σαν ΠΑΟΚ δίνουμε αγώνα για να υπάρχει ισονομία".

Διαβάστε ακόμη...