Παρόντες οι "8" από τους "23" ...

Στην Τούμπα και στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρέθηκαν "8" από τους "23" συνολικά βουλευτές που προσκλήθηκαν από την ΠΑΕ, για να συμμετάσχουν στη συζήτηση σχετικά με τα ανοικτά θέματα που απασχολούν τον Δικέφαλο!
Παρόντες οι "8" από τους "23" ...

Θυμίζουμε πως είχαν προσκληθεί (κατ' αλφαβητική σειρά) οι:

Αβραμίδης, Αμανατίδης, Αμανατίδου, Αναστασιάδης, Βενιζέλος, Γαϊτάνη, Γερασιμίδου, Γιαταγάνα, β, Ζησιμόπουλος, Ιωαννίδης, Καλαφάτης, Καραμανλής, Ορφανός, Καράογλου, Κουράκης. Κωνσταντινίδης, Μάρκου, Ξουλίδου, Ξυροτύρη, Χαραλαμπίδου.

Κάποιοι από αυτούς έκαναν ήδη γνωστό πως δεν θα παραστούν λόγο κωλύματος ...

Θυμηθείτε την πρόσκληση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Επίσημη πρόσκληση προς τους βουλευτές Θεσσαλονίκης σε συζήτηση για τα θέματα του ΠΑΟΚ και του ελληνικού αθλητισμού, εν όψει του συλλαλητηρίου των φίλων του συλλόγου απέστειλε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ζήσης Βρύζας.

Η πρόσκληση της διοίκησης της ΠΑΕ προς τους πολιτευτές που εδρεύουν στη Θεσσαλονίκη είναι για την Πέμπτη (15/05) στις 18.00 στο γήπεδο της Τούμπας προκειμένου να τεθούν επί τάπητος τα θέματα που αφορούν άμεσα τον Δικέφαλο, όπως αυτό της ρύθμισης των χρεών του ΠΑΟΚ προς το Δημόσιο, καθώς επίσης και τα εξίσου σοβαρά – και επί χρόνια λιμνάζοντα – ζητήματα που απασχολούν τον ελληνικό αθλητισμό με κορυφαίο αυτό της διαφθοράς».

Παρόντες και οι εκπρόσωποι του Α. Σ. ΠΑΟΚ, Κατσαρής και Παπαδόπουλος.

18:20 Στην Τούμπα οι: Γιαταγάνα, Καλαφάτης, Ξουλίδου, Ορφανός, Χαραλαμπίδου, Αναστασιάδης, Γκιουλέκας, Μάρκου, καθώς και ο εκπρόσωπος του Ψωμιάδη (Τσιτουρίδης)  

Παρόντες επίσης ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ο νομικός εκπρόσωπος Αχιλλέας Μαυρομάτης αλλά και εκπρόσωποι οργανωμένων.

Η συζήτηση έχει ξεκινήσει και παραβρίσκονται "στο τραπέζι", μόλις 8 από τους 23 βουλευτές που προσκλήθηκαν!!!

19:30 Οι βουλευτές της Ν Δ αποχώρησαν για να παρακολουθήσουν την ομιλία του Σαμαρά στη ΔΕΘ. Φεύγοντας δεν παρέλειψαν να εκφράσουν την αισιοδοξία τους, πως θα υπάρχουν θετικές εξελίξεις... 

Διαβάστε ακόμη...