Τσιστιακόφ και νέα διοίκηση

Ο Σαββίδης ζήτησε επικοινωνία με τους συνδέσμους για τη συμμετοχή τους στο δ.σ.. Στην πόρτα της εξόδου ο Λιθουανός σύμβουλος.
Τσιστιακόφ και νέα διοίκηση

Το απόγευμα, λίγο μετά τις 5, ο Ιβάν Σαββίδης συγκάλεσε στην Τούμπα διοικητικό συμβούλιο προκειμένου να εξεταστούν όλα τα δεδομένα για την επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ για την οποία και ο ίδιος προϊδέασε με τις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο μεγαλομέτοχος του "Δικεφάλου" είχε κάνει λόγο για διάλυση του παρόντος δ.σ. και απολύσεις και φαίνεται πώς αυτές οι δηλώσεις μεταφράζονται σε διεύρυνση του υπάρχοντος συμβουλίου και απομάκρυνση του Γκέρμαν Τσιστιακόφ μετά τα πλέι οφ.

Στη διάρκεια του συμβουλίου ο μεγαλομέτοχος της ομάδας παρήγγειλε επικοινωνία με τους οργανωμένους προκειμένου να διαπιστώσει αν βλέπουν με θετικό μάτι τη σκέψη τους για την τοποθέτηση δύο εκπροσώπων τους στο διοικητικό συμβούλιο.

Περιμένει την απάντηση στο νέο διοικητικό συμβούλιο που έχει προγραμματιστεί για το πρωί του Σαββάτου.

Επιπλέον, συζητήθηκαν και άλλα ζητήματα, όπως τα όσα έγιναν στο ματς με τον Ολυμπιακό και μετά από αυτό, καθώς και το γεγονός ότι επί δύο χρόνια δεν γίνεται καμία πρόοδος σε βασικά ζητήματα που αφορούν στον ΠΑΟΚ, όπως τα χρέη και το προπονητικό στη Θέρμη.

Τσιστιακόφ εκτός, αλλαγή ρόλου σε Βρύζα;

Σε ό,τι αφορά στο νέο διοικητικό σχήμα, πέρα από τη διεύρυνση με τη συμμετοχή δύο οργανωμένων, συζητείται σοβαρά η τοποθέτηση του Βρύζα σε ρόλο τεχνικού διευθυντή, κάτι που αν συμβεί θα δημιουργήσει θέμα προέδρου, καθώς θα είναι δύσκολο να ανταποκριθεί στους δύο ρόλους.

Αν συμβεί αυτό, ο Βρύζας θα έχει πάνω του, σε συνεργασία με τον προπονητή, τον αγωνιστικό σχεδιασμό και τις μεταγραφές, αφού ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ δεν φαίνεται να έχει μέλλον στο σύλλογο. Ο Λιθουανός σύμβουλος του Σαββίδη χρεώνεται μεγάλο κομμάτι της φετινής αγωνιστικής αποτυχίας και το πιθανότερο είναι να αποτελέσει παρελθόν μετά τα πλέι οφ.

Διαβάστε ακόμη...