«Δεν ήρθα στον ΠΑΟΚ για να είμαι 2oς» (vid)

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, σε εκδήλωση στην οποία βραβεύτηκε μεταξύ άλλων υποστήριξε πως ο στόχος του είναι να οδηγήσει τον «δικέφαλο του Βορρά» στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.
«Δεν ήρθα στον ΠΑΟΚ για να είμαι 2oς» (vid)

Το βράδυ της Δευτέρας (10/11) ο Ιβάν Σαββίδης βρέθηκε στο Δημαρχείο Αχαρνών και βραβεύτηκε από τον Δήμαρχο, Παναγιώτη Γρηγοριάδη, για την προσφορά του στους Έλληνες του Πόντου και της διασποράς. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, στο περιθώριο της εκδήλωσης μίλησε και για την ανάμιξή του με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, λέγοντας πως δεν ανέλαβε τον «δικέφαλο του Βορρά» για να είναι δεύτερος, αλλά για να φτάσει στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου και να δώσει χαρά στους οπαδούς της ομάδας.

«Είμαι απόλυτα βέβαιος, ότι στο ποδόσφαιρο και στον ΠΑΟΚ δεν ήρθα για να χαίρομαι τη δεύτερη θέση. Δεν έχω αυτή την αντίληψη, να διεκδικώ τη δεύτερη θέση», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος στη συνέχεια επανέλαβε πως για πρώτη φορά πήρε ως δώρο μια φανέλα του ΠΑΟΚ το 1984 στον γάμο του, λέγοντας παράλληλα πως έκτοτε δέθηκε με τα... ασπρόμαυρα χρώματα.

«Πρώτη φορά είχα δώσει προσοχή στον ΠΑΟΚ το 1984, όπως καταλαβαίνετε ζούσαμε σε ένα κλειστό κράτος και ήταν δύσκολο να έχω επαφές. Το 1984 παντρεύτηκα και σαν γαμήλιο δώρο πήρα μια φανέλα του ΠΑΟΚ. Όταν ρώτησα, γιατί μου χαρίζεις αυτή τη φανέλα; Μου απάντησε πως στη Θεσσαλονίκη εκτός από αυτή τη φανέλα, δεν υπήρχε κάτι άλλο. Έτσι λοιπόν, αγαπώ τα ασπρόμαυρα χρώματα και είμαι ευτυχισμένος που δέθηκα με τον ΠΑΟΚ μέσα από αυτά τα χρώματα», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Δείτε τις δηλώσις του Ιβάν Σαββίδη στο βίντεο της ιστοσελίδας tilesport.tv:

Διαβάστε ακόμη...