Ευχαρίστησε τον κόσμο ο Ιβάν Σαββίδης

Το κατάμεστο γήπεδο της Τούμπας και η μοναδική ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος του ΠΑΟΚ στην πρώτη αναμέτρηση με τη Μπενφίκα ήταν αναμφισβήτητα εικόνες που χαροποίησαν τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδη.
Ευχαρίστησε τον κόσμο ο Ιβάν Σαββίδης

«Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική και το ίδιο ισχύει για την υποστήριξη του κόσμου του ΠΑΟΚ, ο οποίος στη μεγάλη πλειοψηφία του συμπαραστάθηκε και έσπρωξε την ομάδα και στα 90 λεπτά της διάρκειας του αγώνα» δήλωσε ο ισχυρός άντρας του Δικέφαλου.

Ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος παρακολούθησε το ματς με τον πρόεδρο της UEFA Μισέλ Πλατινί, ευχαρίστησε τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Τα συναισθήματα που γεννά το κατάμεστο γήπεδο της Τούμπας, είναι τέτοια που σε ακολουθούν για πάντα και για αυτόν το λόγο θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο του ΠΑΟΚ που ήρθε στο γήπεδο και φώναξε ενισχύοντας την προσπάθεια της ομάδας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ιδιαίτερη μνεία για την ατμόσφαιρα του γηπέδου έκαναν τόσο ο γενικός γραμματέας της UEFA Τζιάνι Ινφαντίνο, όσο και ο πρόεδρος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας Μισέλ Πλατινί. «Η φωνή και ο παλμός του κόσμου ήταν καταπληκτικός. Ηταν μια πραγματικά συγκλονιστική ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα» είπε ο πρόεδρος της UEFA.

Διαβάστε ακόμη...