Ο Πλατινί κάλεσε στη Νιόν τον Σαββίδη

Εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα της Τούμπας και πλήρως ικανοποιημένος από τα βήματα προόδου του ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα έμεινε ο πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί.
Ο Πλατινί κάλεσε στη Νιόν τον Σαββίδη

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, κ. Ιβάν Σαββίδης και η διοίκηση του συλλόγου παρέθεσαν δείπνο στον πρόεδρο της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας. Ένα από τα θέματα συζήτησης σαφώς και ήταν η εξέλιξη του αγώνα του Europa League και η απόφαση του Βόλφγκανγκ Σταρκ στη φάση του γκολ της Μπενφίκα.

Από εκεί και πέρα, ο κ. Σαββίδης ανέλυσε το σχέδιο δράσης του ΠΑΟΚ για το προσεχές μέλλον. Επεσήμανε την πρόθεσή του να αναπτύξει και να ισχυροποιήσει ακόμα περισσότερο τις – ήδη κορυφαίες στην Ελλάδα – Ακαδημίες του ΠΑΟΚ και τόνισε πως στο πλαίσιο αυτό ο Δικέφαλος προσπαθεί να κατασκευάσει ένα υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο το οποίο θα στεγάσει όλα τα τμήματα της ομάδας.

Παράλληλα, ο κ. Πλατινί ενημερώθηκε για τα σχέδια της ΠΑΕ αναφορικά με το γήπεδο και προσκάλεσε τον κ. Σαββίδη τον Μάρτιο στη Νιόν, την έδρα της UEFA για μια πιο αναλυτική κουβέντα γύρω από τα σχέδια του για τον ΠΑΟΚ και το ποδόσφαιρο γενικότερα.

Διαβάστε ακόμη...