Χείμαρρος Ιβάν...

Σε αρκετά σημαντικές δηλώσεις προέβη ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Άρη.
Χείμαρρος Ιβάν...

Τόνισε πως γνωρίζει οτι υπάρχουν δυσλειτουργίες, ενώ τόνισε πως στόχος είναι πάντα η βελτίωση της ομάδας.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Πολλές φορές ακούω ότι έχω πάρει κάποια απόφαση, ενώ ούτε εγώ ο ίδιος ξέρω για την απόφαση που πήρα! Δεν χρειάζεται να δημιουργούμε εντυπώσεις... Ότι κάλεσα τους παίκτες να τους μιλήσω ή δεν κάλεσα κάποιους. Δεν είμαι ικανοποιημένος από τον σημερινό αγώνα, πήραμε το αποτέλεσμα, δεν είναι λίγο αυτό, αλλά και εμείς οι ίδιοι πρέπει να παρατηρήσουμε πόσο μη παραγωγικά παίξαμε. Αν δεν χτυπήσουμε το κεφάλι μας, δεν ξυπνάμε! Μόλις γίνεται αυτό, κατευθείαν παίρνουμε μπρος! Έχουμε πολλά προβλήματα και ξέρω πως πρέπει να τα λύσουμε"

Και συνέχισε : "Ηρθα με άλλες διαθέσεις στη Θεσσαλονίκη. Μίλησα και με τον προπονητή, αλλά και με τους ποδοσφαιριστές μέσω skype και πάλι θα τους δω για να τους μιλήσω. Έχουμε πολλά να φτιάξουμε. Δεν φοβάμαι τα λάθη, αλλά φοβάμαι μην γίνουμε κομμάτι αυτών των λαθών. Προσπαθώ με μεγάλη προσοχή να διορθώσω πράγματα για να γίνουμε μεγάλη ομάδα. . Μεγάλη ομάδα δεν σημαίνει μία 11άδα πρωτοκλασάτων. Σημαίνει να είναι μεγάλη και σε τεχνικό επίπεδο. Βάζουμε υψηλούς στόχους που μέχρι στιγμής δεν τους έχουμε καταφέρει.. Ισως βιαστήκαμε σε κάποια πράγματα. Σαν ομάδα έχουμε ένα πολύ σκληρό πρόγραμμα με παιχνίδια κάθε τρεις ημέρες".

Για τον Στέφενς: "Ο προπονητής παίρνει σκληρά μέτρα. Οταν τον κάλεσα να αναλάβει την ομάδα, ρώτησα παίκτες που τον γνώριζαν και άλλους ανθρώπους. Μου είπαν να τον πάρω και ότι είναι σκληρός προπονητής. Δεν ξέρω αν οι παίκτες μπορούν να αντέξουν έναν τέτοιο προπονητή. Υπάρχει πάντως μία περίοδος προσαρμογής".

Για τους στόχους της ομάδας: "Θα θέλαμε να τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλό μας στο Europa αλλά χάνουμε σε φυσική κατάσταση. Μετά υπήρχε και η Εθνική ομάδα, έχουμε 6 παίκτες εκεί. Είμαστε φυσικά όλοι ευχαριστημένοι από την πρόκριση στο Μουντιάλ. Οι δικοί μας παίκτες, ο Κατσουράνης, ο Σαλπιγγίδης, ο Τζιόλης, έπαιξαν σπουδαίο ρόλο".

Για το μεγάλο σκορ της ήττας απο τον ΟΣΦΠ: "Με τον Ολυμπιακό θα ξαναπαίξουμε ίσως και τρεις φορές. Το 4-0 πρέπει να το ξεπλύνουμε".

Σχετικά με την επένδυση στο προπονητικό κέντρο: "Είναι πολλές οι δυσκολίες ακόμα και στο θέμα του προπονητικού κέντρου. Γι΄αυτό έδωσε εντολή να είναι απολύτως έτοιμη η Μεσημβρία. Μία μεγάλη ομάδα πρέπει να έχει παντού μεγάλες δυνατότητες, δεν μπορεί να προπονείται στην άσφαλτο".

Για το ζήτημα των χρεών: "Στο ζήτημα των χρεών υπάρχει στασιμότητα. Ο ΠΑΟΚ είναι μία από τις ελάχιστες ομάδες που δεν ανήκει πολιτικά κάπου. Οι όποιες συνομιλίες δεν μας πάνε μπροστά. Οταν μία κοινωνική οργάνωση όπως η ΕΠΟ ή η Superleague επισκιάζουν το νόμο....Ο νόμος πρέπει να είναι πάνω από όλα".

Για το θέμα Δώνη: "Στην υπόθεση του πρώην προπονητή ρώτησα αν λειτουργήσαμε νόμιμα; Μου είπαν ναι. Η ΕΠΟ αποφάσισε άλλα. Είπα να πάμε στα πολιτικά δικαστήρια. Αλλά σε περίπτωση προσφυγής εκεί θα έχουμε ποινή. Ας φύγουμε από την ομοσπονδία λοιπόν. Αντιμετωπίζουμε αταξία. Δεν ξέρω σήμερα αν ο διαιτητής ντρεπόταν όταν μπήκε στο γήπεδο. Θα έρθουν μέρες όμως που και καλύτερα θα παίξουμε και καλύτερες διαιτησίες θα δούμε".

Για τις μεταγραφές: "Για τις μεταγραφές αποφασίζει ο προπονητής. Γράφεται ότι ο προπονητής δεν είχε λόγο στις μεταγραφές. Αυτό είναι λόγο. Επικεφαλής είναι ο προπονητής, όλοι λειτουργούμε δίπλα του. Αν ο προπονητής πιστεύει ότι χρειαζόμαστε παίκτες, θα πάρουμε. Ο Στοχ ήταν επιλογή του. Και ο Λούκας. Ο προπονητής δίνει την εντολή να κλείσει μία κίνηση. Υπάρχουν κάποιες σκέψεις αλλά πάνω από όλα η ομάδα πρέπει να είναι ισορροπημένη".

Για την τιμωρία του Χακόμπο: "Είναι απόφαση του προπονητή. Τον ρώτησα αν η ποινή που επέβαλλε είναι χρήσιμη. Μου είπε ναι".

Διαβάστε ακόμη...