Θα συνεχίσει με αιρετή διοίκηση;

Πραγματοποιείται σήμερα (2/4) το απόγευμα στις 15:00, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με θέμα την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Θα συνεχίσει με αιρετή διοίκηση;

Όπως ακούγεται έντονα τις τελευταίες μέρες είναι ορατό το ενδεχόμενο να πορευτεί από εδώ και πέρα η ασπρόμαυρη ΠΑΕ με αιρετή διοίκηση, μετά μια μακρά περίοδο οκτώ ετών που διοικήθηκε μέσω ... Πρωτοδικείου. Σε περίπτωση που ο μεγαλομέτοχος προχωρήσει σε αιρετή διοίκηση αυτό σημαίνει αυτόματα πως ο Ιβάν Σαββίδη αναλαμβάνει και επίσημη τα χρέη της ΠΑΕ.

Ο Σαββίδης κινήθηκε όλο αυτό το τελευταίο διάστημα με μεγάλη μυστικότητα, κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τα ονόματα των μελών του Δ Σ εκτός βέβαια από τα άτομα που επιλέχτηκαν για να πάρουν ρόλο στη διοίκηση και από τα οποία δεν έχει διαρρεύσει απολύτως τίποτε.

Η σημερινή Γενική Συνέλευση αναμένεται από τον κόσμο της ομάδας με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς μέσα από τις διαδικασίες της είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν πολλά και σημαντικά... Τέλος να θυμίσουμε πως η τελευταία αιρετή διοίκηση του ΠΑΟΚ ήταν αυτή του Γιάννη Γούμενου!

Διαβάστε ακόμη...