Στη σκέψη του Ιβάν…

Οι ζυμώσεις που έγιναν και πιθανώς μένουν να γίνουν, για το σχηματισμό νέας διοίκησης του ΠΑΟΚ, είναι αλήθεια πως έχουν τραβήξει τα βλέμματα.
Στη σκέψη του Ιβάν…

Από τη στιγμή μάλιστα που το όνομα του Γκαγκάτση βρέθηκε στην επικαιρότητα, ήταν αναμενόμενο πως θα προκληθεί… μπάχαλο στον ΠΑΟΚ…

Αυτό που σε καμία περίπτωση δεν περνά απαρατήρητο, είναι η… λυσσαλέα μάχη στην οποία έχουν επιδοθεί διάφοροι μυαλοπώληδες και καλοθελητές, οι οποίοι τραβούν το σκοινί προς τη μεριά τους, διεκδικώντας το αλάθητο και την αλήθεια για τον εαυτό τους, χρησιμοποιώντας μάλιστα οικτρά παραμύθια τα οποία παρουσιάζουν ως πραγματικότητα.

Ανάμεσα σε όλα αυτά, προέκυψαν και το τελευταίο διήμερο, κάποια δημοσιεύματα, βάσει των οποίων, ο Ιβάν Σαββίδης, βλέποντας το αρνητικό κλίμα ως προς την περίπτωση Γκαγκάτση, αποφάσισε να αλλάξει ρότα, και να μην τον χρησιμοποιήσει.

Αναρωτιόμαστε λοιπόν, ποιο είναι το μυστικό όπλο που χρησιμοποιούν οι δημοσιογραφικοί φωστήρες της Μεσογείου, για να εισχωρήσουν στη σκέψη του Σαββίδη, και να μας παρουσιάσουν τις αποκλειστικές ειδήσεις.

Και το λέμε αυτό γιατί, ακόμα και μέσα από την ίδια την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μόνο ένα,  το πολύ δύο, είναι τα άτομα που έχουν επικοινωνία με τον Ιβάν Σαββίδη. Και από αυτά, το ένα σίγουρα δεν έχει δυνατότητα (ούτε και θέληση) επικοινωνίας με τα… ψαροπούλια της δημοσιογραφικής πιάτσας.

Επομένως, είναι εντελώς απίθανο το ενδεχόμενο, όλα αυτά τα σενάρια να ευσταθούν.

Βεβαίως, υπάρχει η σεβαστή πιθανότητα, να πέσουν μέσα. Στο κάτω κάτω, δεν μας λένε και τίποτα. «Ή θα βρέξει, ή θα χιονίσει»…

Ευχαριστούμε, κύριοι, για την πληροφορία.

Το μόνο αρνητικό στην όλη υπόθεση, είναι πως ορισμένα συγκροτήματα χρησιμοποιούν εξόφθαλμες πρακτικές για να προσεγγίσουν μερίδα του κόσμου του ΠΑΟΚ, σερβίροντας διάφορα σενάρια για να «γλείψουν».

Η πραγματικότητα είναι μία και συγκεκριμένη :

Εδώ και ένα διάστημα ο Ιβάν Σαββίδης πρότεινε συνεργασία στον Γκαγκάτση (και όχι το αντίθετο) και μάλιστα η συνεργασία αυτή αφορούσε τη θέση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με στόχο να έχει ο Γκαγκάτσης δικαίωμα εκπροσώπησης και υπογραφής για λογαριασμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ,  στις συνελεύσεις που θα συμμετέχει στην Αθήνα.

Η κουβέντα αυτή έμεινε κάπου εκεί, καθώς δεν έχει υπάρξει εξέλιξη, ούτε προς τη μία, ούτε προς την άλλη πλευρά.

Δεν έχει υπάρξει νεότερη επικοινωνία, κάτι που αναμένεται να γίνει (;) τις επόμενες ημέρες, αν όχι ώρες.

Κατά τα άλλα, ο Ιβάν θα αποφασίσει, και θα ανακοινώσει. Μέχρι τότε, ουδέν.

Κοντός ψαλμός… 

Διαβάστε ακόμη...