Παραιτήθηκε ο Σαράτσης

Μετά τη συνέντευξη που δημιεύθηκε σήμερα στην στην εφημερίδα SportDay, ο Στέφανος Σαράτσης υπέβαλλε την παραίτησή του από το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία έγινε απόδεκτή από την ΠΑΕ και εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα.
Παραιτήθηκε ο Σαράτσης

Τα όσα αναφέρει ο ίδιος στην γραπτή δήλωση που εξέδωσε:

"Κάνοντας μια αναδρομή σε αυτόν τον ένα περίπου χρόνο που μετέχω στην διοίκηση της ομάδας μας, πιστεύω πως ήταν με διαφορά το πιο ωραίο διάστημα της οπαδικής μου σταδιοδρομίας.

Πέρασα και εγώ από όλες τις θύρες του γηπέδου μας και έφτασα εκεί που ποτέ δεν φανταζόμουν. Έκανα ότι μπορούσα σε ότι μου ζητήθηκε. Κατάφερα πιστεύω αρκετά ώστε να μπορέσω να εξοικονομήσω χρήματα για την ομάδα σε μια εποχή που το είχε πραγματικά ανάγκη. Σήμερα λοιπόν βρισκόμαστε όλοι μπροστά στην αρχή μιας νέας εποχής για τον σύλλογο που αγαπάμε. Πρέπει όλοι μαζί να δείξουμε με κάθε τρόπο την ΑΓΑΠΗ μας στον ΠΑΟΚ και με πράξεις να σταθούμε δίπλα στον επενδυτή που τόσα χρόνια ψάχναμε και τώρα είναι μαζί μας. Πρώτος λοιπόν θέλω να δηλώσω ότι ο κύκλος αυτής της διοίκησης Πρωτοδικείου έκλεισε και αποχωρώ. Παραμένω κοντά στην ομάδα, εθελοντής στρατιώτης σε ότι μου ζητηθεί. Με τιμή και υπερηφάνεια".

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΑΡΑΤΣΗΣ

 

Ακολούθησε η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι έγινε αποδεκτή η παραίτηση του κ. Στέφανου Σαράτση από το Δ.Σ..

Με αφορμή τη σημερινή συνέντευξη που με δική του πρωτοβουλία παραχώρησε στην αθλητική εφημερίδα Sportday, θέλουμε να επισημάνουμε και να διευκρινίσουμε πως ο κ. Σαράτσης εκφράζει προσωπικές απόψεις και θέσεις και όχι την Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.".

Διαβάστε ακόμη...