Και πάλι μαζί!

Ο Θόδωρος Ζαγοράκης έκανε δεκτή την πρόταση που του έγινε απο το Δ.Σ. της ΠΑΕ για να επιστρέψει στη διοίκηση της ομάδας!
Και πάλι μαζί!
Η φήμη τελικά έγινε είδηση! Σύσσωμο το Δ.Σ. της ΠΑΕ συνεδρίασε εκτάκτως αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα υπό την παρουσία του Θ. Ζαγοράκη, όπου κλήθηκε και επίσημα να επιστρέψει στο διοικητικό σχήμα του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Του είπαν πως αποτελεί επιθυμία όλων, να επιστρέψει και πάλι στην διοίκηση για συνεχίσουν όλοι μαζί ενωμένοι την προσπάθεια που αυτός ξεκίνησε. Ο Θόδωρος έκανε δεκτή την πρόταση και πλέον αναμένουμε απο την ερχόμενη εβδομάδα το τυπικό μέρος της υπόθεσης με τη νέα διοίκηση πρωτοδικείου. Από το Δ.Σ. δεν έγινε ξεκάθαρο το αν τελικά αναλάβει την προεδρία κάτι που λογικά θα καθοριστεί στην πρόταση για σχηματισμό της διοικησης που θα κατατεθεί στο Πρωτοδικείο.
Ακόμη τέθηκε επί τάπητος το νέο Δ.Σ. να γίνει εννιαμελές.
Εμείς ως Paokmania.gr καλωσορίζουμε και πάλι κοντά μας  τον άνθρωπο στον οποίο οφείλεται η ανεγέννηση του ΠΑΟΚ και ευελπιστούμε να υλοποιήσει και την υπόσχεση που έδωσε στον κόσμο πριν την παραίτησή του, εξηγώντας τους λόγους της τότε αποχώρησής του.

Διαβάστε ακόμη...