Έκτακτο ΔΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ

Η σημερινή συνάντηση του ΑΣ ΠΑΟΚ και της  ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με τους εκπροσώπους της πλευράς Σαββίδη και η διάσταση που υπήρξε στις συζητήσεις, ανάγκασαν τον Θανάση Κατσαρή να συγκαλέσει έκτακτο Δ Σ του Ερασιτέχνη για απόψε το βράδυ.
Έκτακτο ΔΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ

Όλα ξεκίνησαν νωρίς το απόγευμα όταν η πλευρά Σαββίδη πρότεινε στον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ να πληρώνει σε ετήσια βάση το ποσό των 500 χιλιάδων για την χρήση του σήματος, του γηπέδου, της μπουτίκ, της εκμετάλλευσης του σούπερ μάρκετ και των εσόδων από τις διαφημιστικές πινακίδες της Τούμπας.

Στην προ δύο μηνών αρχική και άτυπη συμφωνία που είχαν καταλήξει οι δύο πλευρές, προβλέπονταν ποσό ΑΝΩ των 600 χιλιάδων ετησίως, και μάλιστα χωρίς περαιτέρω εμπορικές δραστηριότητες (σούπερ μάρκετ κλπ) να περιλαμβάνονται στο ποσό.

Αντιθέτως η πρόταση της πλευράς Σαββίδη σήμερα περιελάμβανε ποσό 500 χιλιάδων μαζί με τις λοιπές δραστηριότητες. Αν σε αυτό το χάσμα συνυπολογίσουμε πως ο ΑΣ έχει κατά μέσο όρο ανάγκες περί του 1,3 εκατομμυρίου Ευρώ ετησίως, καταλαβαίνουμε πως χρειάζεται το μεγαλύτερο ποσοστό απο τις εισφορές της ΠΑΕ.

Δημιουργείται λοιπόν μεγάλο χάσμα, το οποίο πρέπει να λυθεί άμεσα, καθώς μπαίνει σε κίνδυνο η επένδυση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως τίθεται μικρό χρονικό περιθώριο, αφού τα ποσά διατραπεζικά δεν μεταφέρονται απο τη μία στιγμή στην άλλη, ενώ υπάρχει ενδεχόμενο υπολειτουργίας των Κυπριακών τραπεζών τις επόμενες μέρες.

Για αυτό το λόγο οι σύμβουλοι του Ερασιτέχνη θα βρεθούν στα γραφεία για να πάρουν μια πραγματικά πολύ σημαντική απόφαση, η οποία θα παρθεί με πίεση χρόνου και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ποια θα είναι...

Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα ενημερώσουμε...

Διαβάστε ακόμη...