Εγκρίθηκε η ΑΜΚ

Ολοκληρώθηκε στην Τούμπα η Γενική Συνέλευση, με θέμα την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία εγκρίθηκε ομόφωνα.
Εγκρίθηκε η ΑΜΚ

Στο πάνελ βρέθηκαν από πλευράς ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο πρόεδρος, Ζήσης Βρύζας και ο νομικός εκπρόσωπος, Αχιλλέας Μαυρομάτης.

Η αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου θα έχει καταληκτική ημερομηνία την 16/7/2012, ενώ υπάρχει και δικαίωμα επέκτασης για ένα μήνα ακόμα μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής. Το ποσό της αύξησης ανέρχεται στα 22.800.000 ευρώ και δε θα είναι ανοικτή για τον κόσμο. Όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει θα πρέπει να καταβάλλει τουλάχιστον το ποσό των 50.000 ευρώ.

Στη Γενική Συνέλευση εκπροσωπήθηκε το 71,58% των μετόχων. Το παρόν  από πλευράς διοίκησης έδωσαν οι Βρυζας, Σαράτσης, Μηλιωρίδης και Ζιγκερίδης.

Στον πρόεδρο της ΠΑΕ έγιναν αρκετές ερωτήσεις σχετικά με την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ αλλά και το θέμα του επενδυτή

Για το αν το άνοιγμα είναι ύψους 12,5 εκατ. € δήλωσε: "Πρώτα από όλα δεν πρέπει να βάζουμε τα χέρια μας να βγάζουμε τα μάτια μας. Από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε, παλεύουμε για λύσεις σε πολύ δύσκολες συνθήκες".

Σχετικά με τα χρήματα των Βιολίδη, Ζαγοράκη, είπε: "Με τον πρώτο έχει γίνει διακανονισμός μέχρι τις 30 Ιουνίου, με την ΠΑΕ να αρνείται νέο που πρότεινε ο πρώην αντιπρόεδρος, ενώ το θέμα των 320 χιλιάδων ευρώ του Ζαγοράκη παραμένει ανοικτό".

Για το θέμα των επενδυτών: "Κάνουμε επαφές με επενδυτές αλλά τίποτα δεν είναι ακόμα ανακοινώσιμο".

Για τον λόγο που η Α.Μ.Κ. δεν είναι ανοικτή στον κόσμο, απάντησε: "Είναι μία διαδικασία που απαιτεί χρόνο και έξοδα. Ο κόσμος υποφέρει και η λογική μας είναι ότι το καλοκαίρι θα πρέπει να μας βοηθήσει με την αγορά διαρκείας. Και εγώ ήθελα η αύξηση να είναι ανοικτή, αλλά δε γίνεται".

Σε ερώτηση για το τι έγινε στις δύο προηγούμενες αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου, ο Αχιλλέας Μαυρομάτης, απάντησε: "Σε αυτήν του Δεκεμβρίου μπήκε το 1 εκατομμύριο ευρώ από τον Σαχπατζίδη. Στην άλλη δε μπήκαν χρήματα".

Τέλος όταν ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση ο Βρύζας  είχε συνάντηση με αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών.

Διαβάστε ακόμη...