Οι αποφάσεις του ΔΣ

Με τους αδελφούς Σαχπατζίδη να απουσιάζουν αφού βρίσκονται στο πλευρό του πατέρα τους, έγινε η συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που κράτησε παραπάνω από δυο ώρες.
Οι αποφάσεις του ΔΣ

Αποφασίστηκε λοιπόν να προκηρυχθεί γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ όπου θα πρέπει να προκηρυχθεί εκ νέου αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου όπως ορίζει ο νόμος και η οποία όπως όλα δείχνουν θα έχει και πάλι πλαφόν τα 50.000 ευρώ.

Τα διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να ανανεωθεί η θητεία του για ακόμη έξι μήνες, μέσω Πρωτοδικείου.

Τα σχετικά έγγραφα θα κατατεθούν στις αρχές Μαΐου, ούτως ώστε να μην υπάρξει ενδεχόμενο να μείνει «ακέφαλη» η ομάδα στο κρίσιμο διάστημα του Ιουνίου.

Ακόμα θέμα συζήτησης ήταν το θέμα των μίνι διαρκείας για τα πλέι οφ τα οποία θα κυκλοφορήσουν πιθανώς στα τέλη της άλλης εβδομάδας με μειωμένες τιμές και με προτεραιότητα αγοράς στους κατόχους των διαρκείας. Συζητήθηκαν επίσης και άλλα θέματα που αφορούν το εμπορικό κομμάτι (σύναψη συμφωνίας με την UMBRO) ενώ έγινε ενημέρωση και για την πορεία της προσπάθειας που κάνει η ομάδα για να εξασφαλίσει την αδειοδότηση από την UEFA.

Διαβάστε ακόμη...