"Μεγάλο brand name ο ΠΑΟΚ"

Ο Θρασύβουλος Σαββίδης σαν νέος εμπορικός διευθυντής μίλησε για την σημασία της εκδήλωσης προς τους χορηγούς και για τις λύσεις που μπορεί να προσφέρει η "εκμετάλλευση" του ονόματός του.
"Μεγάλο brand name ο ΠΑΟΚ"

Για τη σημερινή εκδήλωση: «Για την ΠΑΕ η εκδήλωση είναι πολύ σημαντική, διότι οι χορηγοί είναι πάνω απ' όλα φίλαθλοι του ΠΑΟΚ και στρατηγικοί σύμμαχοι. Θέλουμε συνεργασία, να είναι ευχαριστημένοι και να έχουμε όλες οι πλευρές οφέλη. Οι σχέσεις πρέπει να είναι πάνω απ' όλα ανταποδοτικές για να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι»

Για την εμπορικότητα του ονόματος του ΠΑΟΚ: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι leader στον κλάδο της, ένα μεγάλο brand name με απαιτητικό κόσμο, που πρέπει να είναι απαιτητικός. Η περίοδος είναι δύσκολη για όλους, όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ. Για μένα, τέτοιες περίοδοι κρύβουν ευκαιρίες και το ποδόσφαιρο αν το διαχειριστούμε σωστά μπορεί να είναι λύση και διέξοδος για τις ανάγκες του κόσμου».

Για το όραμά του ΠΑΟΚ: «Το όραμα του ΠΑΟΚ επιγραμματικά είναι ευημερία, αυτάρκεια προστιθέμενη αξία, ικανοποίηση».

Για την διαδικασία πρόσληψης του: «Για μέσα ήταν κάτι πολύ συνηθισμένο, μου έκανε την καλύτερη των εντυπώσεων και είναι από τους λόγους που ο ΠΑΟΚ με έλκυσε».

Για το αν θα βγει επιτέλους... άσπρη μουστάρδα: «Θα προσπαθήσουμε για άσπρη μουστάρδα με μαύρες ρίγες (γέλια...)»

Διαβάστε ακόμη...