Η μέρα της ανεξαρτησίας του ΠΑΟΚ! (vid)

Σαν σήμερα στις 12/5/2015, ο ΠΑΟΚ απαλλάχθηκε μια για πάντα από τον πολύ μεγάλο βραχνά των χρεών του, πληρώνοντας στην ΦΑΕ Θεσσαλονίκης την οφειλή του!
Η μέρα της ανεξαρτησίας του ΠΑΟΚ! (vid)

Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου, Ιβάν Σαββίδης,  κράτησε την υπόσχεση που έδωσε όταν ήρθε στην ασπρόμαυρη οικογένεια,  αποδεικνύοντας πως εννοούσε όλα όσα δήλωνε το 2012...

«Τα χρέη του ΠΑΟΚ είναι πλέον και δικά μου χρέη. Εγώ δεν χρωστάω πουθενά και σύντομα δεν θα χρωστά ούτε ο ΠΑΟΚ πουθενά».

Έτσι ο μεγάλος σύλλογος της Μακεδονίας, σταμάτησε πια να είναι έρμαιο της κάθε κυβέρνησης και του κάθε λαμόγιου, που εξυπηρετώντας συμφέροντα, έδινε υποσχέσεις τις οποίες ποτέ δεν τήρησε! Ο ΠΑΟΚ με καθαρό το κούτελο, χωρίς το παραμικρό χρέος, πλήρωσε αυτά που έπρεπε και δεν έκανε τουρνέ στην επαρχία προκειμένου να γλιτώσει από τα χρέη, όπως έκαναν γνωστές ομάδες που αυτοχαρακτηρίζονται σαν μεγάλες. προκαλώντας το γέλιο μας αλλά και την περιφρόνησή μας!   

Παρακολουθήστε από την κάμερα του PAOK TV τις δηλώσεις του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, από το κτίριο της ΦΑΕ Θεσσαλονίκης, αμέσως μετά την αποπληρωμή των χρεών.

 

Διαβάστε ακόμη...