"Δεν ήθελα να προκαλέσω κανέναν" (pic)

O Γιώργος Σαββίδης με ανάρτησή του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης τοποθετήθηκε για τελευταία δημοσίως για φέτος...
"Δεν ήθελα να προκαλέσω κανέναν" (pic)

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

"Κατόπιν επικοινωνίας που είχα με τους ανθρώπους γύρω από την ομάδα και την οικογένειά μου, θα ήθελα να σας πως πως το παρόν μου μήνυμα θα είναι και το τελευταίο για αυτή τη χρονιά. Δε θα μιλήσω άλλο, απλώς θα ακούω...", είπε αρχικά και συνέχισε κάνοντας αναφορά στις "επιθέσεις" που δέχεται αυτός και η οικογένειά του, μέσω καναλιών, λέγοντας πως: "Καταλαβαίνω πως αυτό θα ενοχλήσει τα ελληνικά κανάλια (όλοι ξέρετε σε ποια κανάλια αναφέρομαι) και σας ζητάω να με συγχωρήσετε για αυτό, αφού δεν θα έχετε τίποτα να επινοήσετε για εμένα και την οικογένειά μου και πιθανότατα τα νούμερά σας θα πέσουν".

Για το περιστατικό έξω από το "Κλεάνθης Βικελίδης", αναφέρει: "Δεν ήθελα να προκαλέσω κανέναν στις 5 το πρωί και αν θα ήθελα κάποιον να προκαλέσω ξέρω πως να το κάνουμε", είπε και συνέχισε: "Πάντως κανείς δεν έκανε ποτέ αναφορά στην βοήθεια που πρόσφερε η οικογένειά μου στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Αρη, που αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας".

Για την μεταγραφή του Ελ Καντουρί, σχολίασε όσους δημοσιογράφους-παραγωγούς ειρωνεύτηκαν την ανάρτησή του σχετικά με την απόκτησή του λέγοντας... "Θα ήμουν πολύ περίεργος να δω την αντίδρασή σας όταν αύριο στις 19:00 φτάσει στη Θεσσαλονίκη".

Για τις μεταγραφές είπε: "Υπάρχουν δέκα ακόμα ημέρες μπροστά μας για να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές. Γνωρίζουμε σαφώς ποιοι είναι οι στόχοι μας, γνωρίζουμε πώς να τους αποκτήσουμε», αλλά αυτοί οι παίκτες δεν είναι πρόθυμοι να έρθουν να αγωνιστούν στο Ελληνικό πρωτάθλημα».

Τέλος έστειλε το μήνυμα στήριξης στην ομάδα και τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ζητώντας παράλληλα την στήριξη του κόσμου: "Εύχομαι πως όλοι θα υποστηρίξουμε την ομάδα, τους παίκτες, τον νέο προπονητή που έχει την προσωπικότητα και τη δύναμη να οδηγήσει την ομάδα στην επιτυχία. Μετά από μια κακή προετοιμασία, προφανώς έχει μια δύσκολη δουλειά να κάνει, την οποία μπορεί να κάνει μόνο μαζί με τον τεχνικό διευθυντή, την διοίκηση της ομάδας και φυσικά τους οπαδούς. Χωρίς εσάς δεν μπορούμε να καταφέρουμε αυτούς τους στόχους, να είστε δίπλα μας. Γιατί όλα αυτά τα πέντε χρόνια δουλέψαμε με ειλικρίνεια για τον σύλλογο και όλοι θέλουμε να πετύχει τους υψηλότερους στόχους μαζί με εσάς".

Το μήνυμά του έκλεισε με δύο υστερόγραφα. Στο πρώτο αναφέρει: "Για όσους πάνε στην αστυνομία, νομίζω ότι είναι καλύτερα να ασχοληθούν με την ομάδα τους και να προσπαθήσουν να επιστρέψει το ιστορικό σωματείο τους στα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ, ώστε οι δρόμοι μας να συναντηθούν ξανά".

Και στο δεύτερο: "Για 20 χρόνια, το μετρό στη Θεσσαλονίκη χτίζεται και δεν θα ολοκληρωθεί. Ποιος φταίει; Ο Σαββίδης...".

 

Διαβάστε ακόμη...