"Απαιτούμε την τιμωρία του Ολυμπιακού"

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, προχώρησε σε νέες δηλώσεις για τον επικείμενο τελικό κυπέλλου, αλλά και τις διαμάχες με τον Ολυμπιακό.
"Απαιτούμε την τιμωρία του Ολυμπιακού"

Αρχικά τόνισε:

«Εχω μιλήσει για τον τελικό με την ΑΕΚ και τις περασμένες μέρες. Εγώ θέλω να δω ένα όμορφο ποδόσφαιρο και φυσικά στόχος μας είναι να κερδίσουμε το Κύπελλο. Περιμένω από κοινού με την ΑΕΚ να οργανώσουμε τον κόσμο και φυσικά να έχουμε μια διαιτησία που δε θα έχει πρόβλημα».

Για την έδρα που θα διεξαχθεί ο τελικός είπε: «Αν ήταν έτοιμο το Καυτανζόγλειο, θα θέλαμε να παίξουμε εκεί. Αλλά είναι λογικό να πάμε στον Βόλο και όχι στην Κρήτη».

Για τις δικαστικές μάχες με τον Ολυμπιακό που είναι ακόμη ανοικτές: «Εχω πει την άποψη μου. Θα απαιτήσουμε την τιμωρία του Ολυμπιακού. Ολοι παίζουμε ποδόσφαιρο και όλοι πρέπει να είναι ίσοι με το νόμο. Ο ΠΑΟΚ είναι από εκείνες τις ομάδες που έχει τιμωρηθεί περισσότερες φορές. Είναι περίεργο ότι όταν τιμωρείται ο ΠΑΟΚ αλλά και άλλες ομάδες εκτός από τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει υστερία. Τώρα υπάρχει μια υστερία. Μην παραβιάζεστε τους νόμους για να μην τιμωρηθείτε».

Για αυτό που είπε τότε που ο ΠΑΟΚ έχασε την πρωτιά στα πλέι οφ με την αφαίρεση βαθμών: «Είχα πει στον κόσμο της ομάδας ότι αυτοί φταίνε που χάσαμε την πρωτιά στα πλέι οφ. Τότε λοιπόν εμείς είχαμε τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών. Τώρα γιατί δεν τιμωρούν με αφαίρεση και τον Ολυμιακό;

Αν ο Ολυμπιακός έκανε κάποια ενέργεια, στο όνομα του ελληνικού ποδοσφαίρου πρέπει να τιμωρηθεί. Δεν έμπαινα εγώ στα αποδυτήρια. Πρέπει να έχουν την ευθύνη των πράξεων τους. Στο θέμα αυτό δεν αλλάζω άποψη. Δε μιλάω για το πρωτάθλημα.

Βάσει αγωνιστικών κριτηρίων το κέρδισε ο Ολυμπιακός, αλλά κι από εμάς αφαίρεσαν βαθμούς όχι με αγωνιστικά κριτήρια. Κι από αυτούς λοιπόν πρέπει να αφαιρέσουν βαθμούς. Εμείς σε καμία περίπτωση δεν αντιπαλεύουμε τον Ολυμπιακού, δεν λέμε «ελάτε να δημιουργήσουμε πρόβλημα στον Ολυμπιακό». Λέμε πως για τις ίδιες πράξεις, πρέπει να υπάρχει ίδια τιμωρία. Υπάρχει κανονισμός, τον οποίο έχουμε σαν οδηγό. Έχουμε βαρεθεί από όλα αυτά. Πρέπει να βάλουμε μία τελεία κι όχι να δημιουργούμε υστερία».

Διαβάστε ακόμη...