"Μιλάω μόνο με ιδιοκτήτες ..."

Λίγοι μετά τις 16:30 ξεκίνησε στα γραφεία της Super League, η σύσκεψη των μεγαλομετόχων των ΠΑΕ και ολοκληρώθηκε μετά από τρεις ώρες...
"Μιλάω μόνο με ιδιοκτήτες ..."

Αρχικά τέθηκε θέμα παραίτησης του Γιώργου Μποροβήλου, το οποίο έθεσε ο πρόεδρος του Παναιτωλικού ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο Μποροβήλος θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί για λόγους ηθικής, αφού το όνομά του εμπλέκεται στο «Koriopolis»

Υπέρμαχος του Μποροβήλου εμφανίστηκε ο ... κυρ Σάββας (αναμενόμενο), ενώ στη συνέχεια ακολούθησε φραστική επίθεση του Ιβάν Σαββίδη, προς την πλευρά του γάβρου, με τους ανθρώπους του να θέλουν να αποχωρήσουν, καθώς οι τόνοι ανέβηκαν ιδιαίτερα!

Όλα ξεκίνησαν τη στιγμή που ο Ιβάν Σαββίδης δήλωσε πως άφησε τις δουλειές του για να βοηθήσει όσο μπορεί και να βοηθήσουμε όλοι το Ελληνικό ποδόσφαιρο, τονίζοντας πως η Ξάνθη έχει κάνει μία πρόταση, με την οποία συμφωνεί αλλά δεν βλέπει όλους τους ιδιοκτήτες, επισημαίνοντας δεν ήρθε και ο Μαρινάκης.

Απάντησαν Γιαννίκος και Θεοδωρίδης λέγοντας ότι ο Μαρινάκης έχει λόγο που δεν ήρθε, για να ανεβάσει τους τόνους ο Σαββίδης απευθυνόμενος στον Γιαννίκο: "Εσύ δεν θα μου μιλάς. Εσύ δεν θα μου απευθύνεις το λόγο. Εσύ είσαι εσύ είσαι υπάλληλος"

Ακολούθησε η απαίτηση Μελισσανίδη να φύγουν οι Φιλιππινέζες από το ποδόσφαιρο για να πεταχτεί ο έτερος υπάλληλος του Μαρινάκη (Καραπαπάς) φωνάζοντας ... ντροπή! 

Ο Γιαννίκος ξαναπήρε τον λόγο και απευθυνόμενος στον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ είπε: "Εγώ είμαι αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού τον εκπροσωπώ σε διεθνείς οργανισμούς. Δεν είναι δυνατόν να μου μιλάς έτσι", για να πάρει την εξής απάντηση: "Εσύ να μιλάς με τον Μίχελ που είναι ισότιμος σου. Εδώ μιλάνε οι ιδιοκτήτες."

Και συνέχισε ο Σαββίδης:  "Σας είχα δώσει συγχαρητήρια για την νίκη σας στο πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι το πρόβλημα είναι οι διαιτητές. Ο Παππάς ήθελε να γίνει πρωταγωνιστής. Γιατί δεν διέκοψε το παιχνίδι όταν έπεσε το ποτήρι στον Σίλβα; Αν εκεί το διέκοπτε δεν θα έλεγα τίποτα και δεν θα είχε δημιουργηθεί κανένα θέμα. Όμως ο Παππάς δεν ήθελε να το διακόψει για τους δικούς του λόγους και να κάνει τα δικά του. Να βγάλουμε μισθό στους διαιτητές και να τους δίνουμε και μπόνους ανά παιχνίδι για να τους κάνουμε όσο πιο ανεξάρτητους γίνεται. Ήρθα εδώ για να δώσουμε λύσεις και δεν ακούω καμία λύση. Θα προσυπέγραφα μόνο την πρόταση Κωστούλα για απομάκρυνση του Μποροβήλου. Δεν μπορεί ο κ. Μποροροβήλος, ένας υπόδικος, να διαχειρίζεται τα λεφτά μου ένας υπόδικος. Έχω βάλει 70 εκατ. και δεν μπορεί να τα διαχειρίζεται ένας υπόδικος. Και κοιτάξτε κάτι. Ο πρώτος που πλήττεται από την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο Ολυμπιακός. Τώρα θα αναγκαστεί να παίξει προκριματικά για το Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό δεν το είχαν σκεφτεί. Το πρόβλημα είναι επίσης και οι δημοσιογράφοι και οι στρατοί. Όσο για αυτά που έμαθα ότι είπατε για μένα, θα δηλώνω Ρώσος, αφού δεν με θέλετε. Κάποιοι είχαν το θράσος να μου πουν ότι είμαι ξένος».

Θεοδωρίδης: «Σε ποιον απευθύνεσαι; Ποιοι σε λένε ξένο»;

Σαββίδης: «Εμείς θα τα πούμε στα δικαστήρια. Επαναλαμβάνω ότι εγώ μιλάω μόνο με ιδιοκτήτες». 

Νέα παρέμβαση Θεοδωρίδη: "Πρόβλημα δεν είναι οι διαιτητές αλλά οι οπαδοί στην Τούμπα" (αυτό κατάλαβε από όσα έγιναν στην Τούμπα!!!)  Τα έχετε βάλει όλοι με τον Ολυμπιακό. Τι θέλετε να αποχωρήσουμε;"

Ακολούθησε νέα ένταση ανάμεσα σε Θεοδωρίδη - Παπαθανασάκη, με τον δεύτερο να επιτίθεται φραστικά στον πρώτο λέγοντας: "Είσαι μαλ..., λες μαλ...." και να κινείται απειλητικά προς το μέρος του! Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια αλλά σε εκείνο το σημείο μπήκαν στη μέση οι Σπανός και Κομπότης που απομάκρυναν τον Σπύρο Παπαθιανασάκη και τον πήγαν σε άλλη θέση.

Aκολούθως τα πράγματα ηρέμησαν και πήρε τον λόγο ο Μελισσανίδης...

"Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει πίσω από το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Και οι μικροί και οι μεγάλοι. Και οι μικροί μην λέτε ότι δεν ξέρετε. Μην κρυβόσαστε και μην φοβάστε κανέναν. Όποιος νομίζει ότι μπορεί να βοηθήσεις ας βοηθήσει. Ο Ιβάν έχει δίκιο εμείς πρέπει να δούμε πως θα φτιάξουμε το ποδόσφαιρο. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. Να φτιάξουμε μία επιτροπή με τους τέσσερις μεγάλους και δύο εκπροσώπους των μικρών. Αυτή η επιτροπή να πάει στον Κοντονή και να ζητήσουν να φτιάξει η διαιτησία. Αυτοί οι έξι θα αναλάβουν αυτό το καθήκον. Να γίνει μία κοινώς αποδεκτή κατάσταση. Πρέπει να αλλάξει εδώ και τώρα η ΕΠΟ και να ολοκληρωθεί ο θεσμός του κυπέλλου. Και μία ακόμα πρόταση, ο πρωταθλητής πρέπει να δίνει το 40% από την Σούπερ Λίγκα στις μικρές ομάδες για να δυναμώσουν και να φτιάξει το ποδόσφαιρο. Ένα πρόβλημα που πρέπει να αναγνωρίσουμε είναι ότι όλοι παίζουν στοιχήματα."

Θεοδωρίδης: "Πες ονόματα..."

Μελισσανίδης: "Όταν έρθει η ώρα θα τα πω."

Θεοδωρίδης: "Πριν πεις οτιδήποτε άλλο να παραδεχτείς ότι εσύ είσαι ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ. Να δείξεις ότι είσαι άντρας."

Μελισσανίδης: "Αυτό είναι το πρόβλημα σου. Η ΑΕΚ έχει και πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο."

Διαβάστε ακόμη...